-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #2731 üzenetére
Ez a teszt csak olyan bűvészkedés volt...
Ugyanis tíz évvel ezelőtt sem és most sem órajel alapján vesznek processzort, hanem hogy adott keretösszegbe mi fér bele, esetleg mennyi a max. fogyasztása. Ha az akkor 500$-os Tualatint hasonlítanám össze egy mostani 500$-os processzorral, ugyancsak elmaradna. ;)
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #2731 üzenetére
Nekem azért az jött le hogy jobb a kis Celeron, bár úgy érdekesebb volna a dolog hogy ha azonos FSB, azonos szorzó, és azonos RAM sebesség, időzítés mellett lehetne lefuttatni.
-
válasz
Badman 4ever #2716 üzenetére
Hát jahh. ha rajtam múlana, akkor 5GHz is meglenne... de sajnso nem rajtam múlott... elvérzett a vízhűtésem.... Most vagy a blokkom a gagyi, vagy lassú a keringetésem, sajnos kemény 2fokkal sikerült jobb eredményt elérnem mint léggel, bár azt is hozzá kell tennem, hogy a bazi nagy 6hőcsöves zalmit egy 12centis ventivel meg 3db 8centis ventivel toldottam meg, hogy érjen is valamit
Szóval sajnáom urak, de nem tudtam jobb eredményt elérni... a project nincs elfelejtve, ha veszek erősebb szivattyút újra próbálkozom -
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #2671 üzenetére
Az XP nálam is gyors.
De a Vista már egy HDSentinel-től instabil lett.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Badman 4ever #2666 üzenetére
Igen SpinPoint P80, és az 500-as is Samsung, bár az még majdnem új.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #2666 üzenetére
Enyém is az, de sztem így is nagyon jó példányom van.
Több ismerősömnek 1 éves Samsungok működésképtelenek már.Link.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #2663 üzenetére
Igen, elég érdekes.
Lord Vader, akkor te lehet hogy szerencsésebb példányt fogtál ki, bár én az enyémmel is teljes mértékig meg vagyok elégedve. -
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #2661 üzenetére
A WD az a legjobb minőség. Van egy SAMSUNG-om, és egy Seagate-m is, a Samsung-ban van 308 nap, a WD-ben 50, a Seagate-ben 40 nap, a Samsung kivételével mindegyik hibátlan, ezen sajnos van egy hibás szektor. De egy vicc hogy mikor keletkezett rajta. Pont a vásárlástól számított 3 év után. Pont néztem hogy ha vmi most tönkremegy a gépemben, már nincs rá garancia, estére lett egy BAD szektorom.
De most így egy évvel utána is csak ez az egy van.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #2659 üzenetére
Áhh. Ez nagyon komoly.
De nem csak a HDD részéről, hanem az összes többi alkatrész részéről. Enyémben 308 nap van.
-
válasz
Badman 4ever #2653 üzenetére
ezeket játszottuk meg akosf-al, de nem jött össze
Megvan a teszt, 133MHz-en 256MB rammal indult el, ezalá nem tudtunk menni...
Majd jövő héten felrakom a logoutra
ez lenne a címe: "Windows7: határok nélkül"
nyah szerintetek megfelel? -
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #2552 üzenetére
Igen, sztem is így van. Főleg CPU-t. Az mindenhova kell...
-
Rive
veterán
válasz
Badman 4ever #2542 üzenetére
...egymást nem befolyásoló tényező a feszültség és az időzítés azonos órajeleknél...
Első közelitésben ez igaz, másodikban viszont már nem, vigyázz!Ha csökkented az időzitéseket, akko a procc több munkát végez, jobban disszipál. Ez ellentételezi a feszültségcsökkentés hatását, aminek ugye kisebb disszipációval kellene járnia...
-
válasz
Badman 4ever #2537 üzenetére
nyahhh ez egy szép kis teszt lesz... várjuk a beszámolót
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #2537 üzenetére
Haladás van, nézzétek a feszültséget az alap 1,45V-hoz és a tuning 1,65V-hoz képest:
A hőmérséklet is a tuning 58-64 fokához képest redukálódott 46 fok körülre.
És még csak most kezdtem el...
Szerk.: A GPU ventillátor eltűnt, mert a SmartDoctor a kártya automata szabályzása révén leállította a ventillátort és egyszerűen nem is látja az EVEREST ezt a ventillátort 0RPM-en. -
Penyus
senior tag
válasz
Badman 4ever #2532 üzenetére
Csodalkoztam is a neven, dehat van olyan nikku ismerosom is hogy battle pl. Meg meg egyket elborult nev szal azert hittem hogy béziksz.
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #2524 üzenetére
Az alábbi oldalakat érdemes megnézni:
Intel Processor Finder
Chipdb.org (Intel)
CPU World
List of Intel microprocessors (Wikipedia) -
válasz
Badman 4ever #2522 üzenetére
kemény 3 videót feltöltöttem már
A doomos az egyik retro-s laptop tesztemhez kellett
cs-be pedig azt kell nézni, hogy aránylag egész jól játszok pöckegérrel -
válasz
Badman 4ever #2520 üzenetére
nem azok már nem az én hatásköröm
Amúgy tujátok mi ajó ezekben a Blade centerekben?
nyáron légkondiként is használható szó szerint!
akkora forgótárcsás ventillátor van benne, hogy szó szerint a gép mögött 10m-re is lobog a pólód ha mögé állsz
csináltam is egy videót róla, de itt már csak olyan 20%on ment benne a venti, azért így is brutál:
[link] -
válasz
Badman 4ever #2518 üzenetére
a poén, hogy van ott sokkal, de sokkal brutálisabb, ahonnan ez származik
Én javítom az iBM blade centereket, a világon 2 helyen gyártják, mexikóba és nálunk... mindegyik gyárba 1-1 technikus van rá... így pár titkot a gépekkel kapcsolatba a sírba magammal fogok vinniazok komoly cuccok ám, akár egyszerre 48proci, azaz akár 192mag!!!! és procinként 16GB memória... na az már kemény cucc
szerk: bocs tévedtem, van a másikszakba is egy srác aki vágja ezeket a Blade Centereket, Mexikóba is asszem2 szak van, szal akkor 4-en vagyunk összesen
-
válasz
Badman 4ever #2473 üzenetére
remélem a core2 is ilyen időtálló lesz, mert amennyit én küzdöttem ezzel a géppel, hogy össze álljon.. qrvára nem akarok másikat összerakni
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #2473 üzenetére
Azért a Venice az jobb mint a Tualatin.
Bacsis, tudom hogy nagyon kevés a GTA IV-hez, egyszerűen nem akartam azt írni hogy nagyon kevés, hanem csak azt hogy picit kevés.
-
válasz
Badman 4ever #2466 üzenetére
Emléxem, mikor ki adták a Final Fantasy című filmet, mondjuk nagggggyon szép tényleg, na az igazi animációs film
na szal valami bő fél évig dolgozott rajta hát most hívjuk így hogy "feldolgozó egység" mert most nem tudom hogy CPU, vagy GPU-ra gondoltak, sazl mikor kiadták a filmet, utána jelent meg nemsokára a a 9800as ATI csúcskártya oszt mondták, hogy azzal a kártyával 3hét alatt tudták volan megcsinálni ugyanazt a filmetvolt 9800PRO-m szerettem
viszont az FX5200at én is gyűlöltem, saját haszálatra nekem nem volt, de ideiglenesen egyik másik gépembe volt hogy megfordult, anno a Radeon9000-esem alázta keményen -
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #2452 üzenetére
Én nem írom le, csak sajnos ez a valóság. :S
-
válasz
Badman 4ever #2421 üzenetére
nemmmá nem akarok megint új windowst rakni
-
Alister71
nagyúr
válasz
Badman 4ever #2409 üzenetére
Áhám, ez jó, mert mint mondtam az enyémen is Samsung ramok vannak, és ki is próbáltam, gond nélkül viszi a 700-at.
Viszont ezek a driverek komoly problémákat okoznak. A 5.10 csak akkor működik ha berakom a gépbe a 9250-et, feltelepítem az 5.10-et, restart. Majd gép kikapcs, kártyacsere, 9250 ki, 9600 be, indít, felismer, restart és működik.
Ha a 9600XT-re telepítem, elindítok bármilyen 3D-s alkalmazást, lekapcsol a monitor és resetelni kell a gépet.
Az új driverek viszont nagyon visszafogják a 01-be. Majd meg akarom még próbálni pár játékkal is, hogy hogy alakulnak a sebességek a régebbi, ill az újabb meghajtókkal. A 8.12 vel pl. 6200 pontot kaptam.
Neked hányas van amúgy fent? -
Alister71
nagyúr
válasz
Badman 4ever #2405 üzenetére
Ezen Samsung ramok vannak, azt honnan veszed, hogy a tieden 700-as ramok vannak?
A 01 és a 03 a régebbi, 5.8-as, vagy 5.10-es drverrel megy jól, de a 05 és a 06 csak az újabbakkal fut le, pl. 8,12-essel. -
törölt tag
válasz
Badman 4ever #2399 üzenetére
Sebaj, itt egy link: Athlon single fan cooler
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #2396 üzenetére
Valahogy így néz ki az a hűtő amit használtam:
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #2391 üzenetére
Mákod van, az F10 egy "Reserved for future use" láb. Vagyis nincs funkciója.
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #2387 üzenetére
Lábatlankodik...
A viccet félretéve, ha tényleg érdekel hogy mit csinálna, akkor áruld el hogy melyik az. Majd megnézem az Intel doksiban a funkcióját.
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #2384 üzenetére
Az enyém se "full-kondis". Viszont megvan mind a 370 lába.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #2384 üzenetére
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #2379 üzenetére
Szétkaptam a cumót, kimostam szó szerint a hűtőt és újrapasztáztam, így előzetes mérések szerint 5 fokot nyertem. Viszont ami érdekesebb, két dolgot vettem észre a szerelés közbe. Az első érdekessekég a Titán ventillátorának felirata:
RUNNING FASTER IS THE SYSTEM'S JOB. KEEPING THEM COOLER IS OUR BUSINESS.
A másik, pedig, hogy a Tuám 369 lábbal rendelkezik és nem full-kondis, hanem 3 kondenzátora hiányzik. -
törölt tag
válasz
Badman 4ever #2377 üzenetére
1,75V-on próbálkoztam. Az Athlon szorzók a dokumentációk szerint 5,0x-tól kezdődnek, csak én bíztam abban hogy mennek kisebbel is. Erre az adott alapot hogy a szorzók és azokat állító jelek összefüggése valahogy így néz ki ( FID3..FID0 ):
0-0-0-0 : 3,0x
0-0-0-1 : 3,5x
0-0-1-0 : 4,0x
0-0-1-1 : 4,5x
0-1-0-0 : 5,0x
0-1-0-1 : 5,5x
0-1-1-0 : 6,0x
0-1-1-1 : 6,5x
1-0-0-0 : 7,0x
1-0-0-1 : 7,5x
1-0-1-0 : 8,0x
1-0-1-1 : 8,5x
1-1-0-0 : 9,0x
1-1-0-1 : 9,5x
1-1-1-0 : 10,0x
1-1-1-1 : 10,5xA 3,0x...4,5x szorzókat sehol nem említik. Csak tipp volt.
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #2374 üzenetére
Hali Badman4ever!
A nálam lévő SL6BY ment 1648,8MHz-en is alapfeszen: #932
Ráadásul két alaplapban is, de már nem rémlik hogy milyen hűtés volt rajta. Az viszont biztos hogy nekem nincs ilyen brutális hűtőm s370-re. A borda fele, a ventilátor meg tizede a te emeletesednek. -
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #2374 üzenetére
Lehet, hogy túl sok rajta az MX-2 vagy rossz az érintkezés?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Badman 4ever #2322 üzenetére
A GPU általában jól bírja a tuningot, persze az XT már így is nagyon komoly órajelen jár, emlékszem abban az időben egyiknek se volt ilyen magas órajele. A ramot tuti nem húzom még 1 MHz-vel se, mert kicsináltam a 9550-est is, sőt tegnap bekockásodott a 9250 is, szerencsére az restart után helyreállt. Ha ezt a karit is kinyírom az
. Pedig a 10000-et szeretném elérni, de ahhoz kéne a procin is húzni még.
Majd meglátom, egyenlőre ennyi elég volt. -
válasz
Badman 4ever #2315 üzenetére
tervbe van az is, teszt 1 procival alap, emelt órajelen és 2procival alap és emelt órajelen
-
Penyus
senior tag
válasz
Badman 4ever #2305 üzenetére
A regi gepeket az eletem aran is megvedem!
-
válasz
Badman 4ever #2305 üzenetére
hehe pont ezen a részen tesztelek MINDÍG sima crysisba, innen indulok és megyek tovább a partíg.. nekem a max FPS ezen a részen 52
-
válasz
Badman 4ever #2301 üzenetére
jahh múltkor akartam csapatni a 939es x2-esem de csak 512 ram volt benne, na mindegy megnézzük, hátha csont minimumon eldöcög.. hát tévedtem... szó szerint 15perc volt míg eljutottam a játékig, ott meg 1fps volt 5sec alatt
1gigával is ráng még sokat
valamiért az ide-s hdd-ket nem látja a dual p3, azaz a bios látja de winben már sehol semmiviszont az optikai meghajtót meg látja.. újra kéne rakni szűzen a windowst.. mindegy.. beüzemeltem a körfűrész SCSI hdd-m, feltolom rá a TUD-t felfér, éééééés a GTA4 et is megnézem, csak nem ma
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #2301 üzenetére
Mindegy, ebből a játékból most egy ideig kimaradsz, de sztem így is nagyon jól jártál, szinte minden megy nálad egy 7-8 éves gépen.
-
válasz
Badman 4ever #2282 üzenetére
megnézem, hogy most hogy megy a crysis
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #2275 üzenetére
Miért, szerinted a 700MHz-es mag mellett 350MHz-en járatott L2 Cache, nem fogja kibírni ha 200MHz-en akarom járatni? Elvileg SRAM...
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #2247 üzenetére
Köszi a linket, nagyon érdekes.
-
válasz
Badman 4ever #2239 üzenetére
Tua forever, én már csak tudom
nemsokára dualba fognak hasítani 1740en, ugye Yutani? -
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #2172 üzenetére
Én még messze vagyok tőle.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #2170 üzenetére
Azért szép eredmény.
-
válasz
Badman 4ever #2161 üzenetére
Nekem már 2 ruhás szekrény megtellt kacattal
ami nem fér fel az a falra megy
neeem, viccelek csak.. a falra csak a rossz alkatrészek mennek.. most azon vagyok, hogy a számomra nem sokat érő, átlagos cuccoktól szabaduljak, hogy legyen plussz hely a faja cuccoknak.. a régi elpasszolhatatlan cuccokat pedig a paddláson gyűűjtöm nayg dobozokban...
Egyszer még ezekből fogunk meggazdagodni.. ha elfogy a földön az arany, az ilyenekből fogják kinyerni, mi meg majd jól eladjuk -
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #2161 üzenetére
Neki sztem pont a fordítottja a cél.
Viszont már most én is ezen vagyok, mindent minnél kisebb helyre.
-
válasz
Badman 4ever #2157 üzenetére
3k+pk, de most elfogyott, mert Bacsis kap egyet, egy ember meg bejelentkezett egyszerre 3 darabért!
-
válasz
Badman 4ever #2060 üzenetére
amúgy vannak extrém terveim is, pl hdd-vel akarok hűtést csinálni,, ha minden a terv szerint megy, akkor ütni fog.. a másiknak csak a címtét árulom el: "hajtogassunk vízhűtést" vagy valami ilyesmi lesz, ez is jónak ígérkezik, maximum mindegyik az elfuserált hűtési kísérlet cikksorozatot fogja gyarapítani
-
válasz
Badman 4ever #2058 üzenetére
ez most hozzám képest nem szabványos írás lesz, most kivételesen egy játékról készítettem bemutatót
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #2037 üzenetére
Ez az első MDA-k ( Monochrome Display Adapter ) egyike az 1980-as évek elejéről. 80x25 karakteres megjelenítésre képes. 8 bites, ISA buszos... ;-)
szerk.: Ha jól rémlik, akkor 4kB RAM-mal...
-
Penyus
senior tag
válasz
Badman 4ever #2018 üzenetére
Nekem van egy olyan maniam hogy mindenfele korhu meg jellegzetes multbeli konfigokat rakok ossze, aztan rapakolok korhu szoftvereket. Szal van a garazsban kb 30 config meg monitor, egeszen a hercules moncsis xt-tol a p3asig. Meg meg marhasok alkatresz.
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #1953 üzenetére
Nem én olvastam a cikket.
Éppenséggel lehet pár módja hogyan kommunikáljon vele...
- USB porton keresztül,
- ESA-ba illesztve,
- RS232-es porton keresztül,
- Etherneten keresztül,
- bővítőkártyán keresztül,
- ... -
forras2
őstag
válasz
Igen,ilyen lapom van,annyi a külömbség,hogy az enyém nem RAID-es!
Nekem ST6-osom nincs,csak SA6-osom! -
válasz
ejj nem tudom, nem olvastam végig.. arra emléxem még, hogy a fórumában írja az egyik, hogy az a pár dB nem ér annyit, s arra írta az ember válaszként, hogy nem tudom milyen távolságból az igaziból már az eredeti zajnak csak a fele... na mondom ez nekem is jó volna ha hazamegyek, elolvasom.. de nem találtam már meg
-
neduddki
nagyúr
válasz
Badman 4ever #1933 üzenetére
HI!
na laccik hogy nem neszted a multkro linkelt mereseket...
udv
neduddki
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1917 üzenetére
Az én szétment Codegen-ben, 85 °C-ra hitelesített HEC kondenzátorok voltak.
-
válasz
Badman 4ever #1898 üzenetére
peti_s!
figyeled a kis X38as Abit hogy ketyeg 133as FSB-n -
válasz
Badman 4ever #1895 üzenetére
supep PI ígyis-ugyis egy magon számol csak
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1878 üzenetére
Keress egy pl. 733-as, 133-as FSB-vel rendelkező Coppermine P3-t. És azt butítsd vissza. Holnap én még javítok az időmön, mert most 4-4-4-12 volt az időzítés, holnap pedig 2-2-4-5-el fogok próbálkozni.
-
válasz
Badman 4ever #1850 üzenetére
Nem, a 200 Ft/kondi csere az reális, persze ne 1 db kondit akarj cseréltetni...
Itt egy hasznos link a PH-n fellelhető segítőkész (mester)emberekről!
neduddki: Köszi a tippet! Egyelőre shatf72 kollégával próbálkozom. Korábban Rive csinált nekem mindent, de elköltözött a környékemről, és nagyon problémás a vele való találkozás. Pedig nagyon nagy tanár, ajánlom is mindenkinek!
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1831 üzenetére
, és igen, a napon sütettem magam, fűnyírás közben.
(#1819) bacsis, tudom, nekem is volt olyanom.
És lehett jumperrel(kapcsolóval) is tuningolni rajta. Csak meghalt. :S
-
válasz
Badman 4ever #1829 üzenetére
jóóó, majd tolok fel 3dmark06 topikba egy fajább eredményt
-
válasz
Badman 4ever #1825 üzenetére
milyen Ph!-s listára gondolsz?
természetesen full minimumon megy így a játék, deee ha a felbontást növelem, az FPS szinte nem is esik vissza, csak a részletesség állításakor csökken...
Ha az elözö szép eredmény, akkor nézd meg ezt! Mostmár itt 1600on mennek a proccok a ram pedig 306Mhz-en Cl 2-3-3-6ban -
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1817 üzenetére
Az utolsó jumpertuningolású alaplapok azok a BE6 II-k voltak sztem. De nálam más a gond, az hogy 133,6 az FSB, 133,33 helyett. Lefixálni SetFSB-vel tudom, de akkor pedig 133,00.
-
válasz
Badman 4ever #1813 üzenetére
jahh a celeronokon télleg kevesebb van.. de a bennük lévő L2 cache is kevesebb
Akkor tegyük fel, ha van 2 egyforma tulajdonságú procid, ugyanaz az órajel a cache, minden.. csak az alján lévő kondikban különböznek, na meg ez miatt persze a SPEC számuk is, amelyiken több kondi van, az jobban fogja bírni a tuningot... álltalában -
válasz
Badman 4ever #1807 üzenetére
az kérlek szépen azt jelenti, hogy a proci alján ahova csak lehet végig be van forrasztva a kondi... állítólag ettől jobban bírja a tuningot is... bááár most az én esetemben ez nem így van, mert amelyikről 3 hiányzik, szigorúan gyárilag, azt ugye láttátok mit megy
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1807 üzenetére
Telekondis.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1802 üzenetére
Azt hiszem nem megyek el érte Szegedre, meg ez igazából nekem nagyon is ráér, de azért köszi.
Először úgy is egy E5300-t fogok venni.
-
válasz
Badman 4ever #1802 üzenetére
jahh igen tényleg ez a steppinges kell, amit leírtam az a nem jó... ez ami van neked, 1400as tua, ez nem telekonds ugye?
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1784 üzenetére
Nekem holnap nincs suli.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1774 üzenetére
Hiába, a szükség csodákra képes.
-
válasz
háááát lehet az SSE2 emuláció jól fog majd jönni
-
válasz
Van pl. a 3DAnalyze nevű program, amivel Voodoo kártyákon lehet T&L-t igénylő játékokat futtatni. Érdekes lenne ezt kipróbálni, én eddig nem tettem.
Persze ez a program jóval többet tud, asszem DX9 emulációt is. -
válasz
Badman 4ever #1764 üzenetére
ehh látom te sem tudsz aludni
Úgy néz ki, valamelyik SCSI hdd lesz a szar a 3 közül... csak azt hagytam a vezérlőn amin van a windows, a boot idő kb 1,5percre redukálódott, a pendrive-ot felismerte egyből, mert annak is kellett edig vagy 10perc, ééés elég gyorsan telepítalakulunk skacok
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1760 üzenetére
Nekem kb. 1 perc, de hát több is a RAM-om.
-
válasz
Badman 4ever #1760 üzenetére
nyah még azt akkor este megpróbálom
-
válasz
Badman 4ever #1752 üzenetére
uhh, el tudom képzelni, hogy száguld
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1746 üzenetére
Én is kipróbáltam még az egyik első 7-et, és ment a DX11.
Majd keresek róla képet.
-
válasz
Badman 4ever #1747 üzenetére
amúgy most látom a képen, tök jól felismerte a vga karidat... mi a lőcsnek akkor neked VGA driver?... még valami!
te az ST6osra dobtad fel a win7-et? amibe 512 ram van? -
válasz
Badman 4ever #1747 üzenetére
elvileg jónak kell lennie
deee hogyhogy nincs win7es driver?
Elivleg kellene hogy legyen -
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #1746 üzenetére
Itt a kép is hozzá.
Mivel Win 7 alá nincs 9600 XT Driver, szerintetek a Vistás jó alá (Catalyst 9.3)? -
válasz
Badman 4ever #1738 üzenetére
szerintem csapj bele egy X1650pro vagy XT-t, vagy egy 7600GT-t erősebb nem kell, úgyis proci limited lesz
na meg cseszheted, ha 512mb ram miatt nem tudsz új játékokat futtatni, hiába lenne elég a proci meg a vga kari...
amúgy mi tagadás, szép dög ez a HIS féle 3850...
Nekem sapphire-m van egy slotos hurka hűtésű, de tuningba hozza a 3870 órajeleit -
old gray
addikt
válasz
Badman 4ever #1722 üzenetére
Mindez magyarul leírva: stardust
-
válasz
Badman 4ever #1722 üzenetére
bazzz, nem rossz
De szégyenlem magam, én még nem produkáltam semmit
de amui késik, nem múlik -
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1715 üzenetére
Lebuktam.
-
válasz
Badman 4ever #1709 üzenetére
éééés miért is?
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #1707 üzenetére
Egyébként meg, a Tualatin az egy egyedi állatfaj a processzorok között:
-
válasz
Badman 4ever #1700 üzenetére
majd megpróbálom, hogy kiszedem egy az egyben a PCI-os karit
-
neduddki
nagyúr
válasz
Badman 4ever #1701 üzenetére
HI!
na latod latod meg avegn fejlodokepos vagy:- )))
udv
neduddki
-
válasz
Badman 4ever #1696 üzenetére
széééép eredmény, ma nem ígérem, deee hozok én is össze valamit én is
-
neduddki
nagyúr
válasz
Badman 4ever #1696 üzenetére
HI!
es mindehhez afogyasztas?:- )
udv
neduddki
-
válasz
Badman 4ever #1692 üzenetére
Hogy is veszed le a Tualatin szorzóját 6X-osra?
jahh, gondolom az FSB-t csapatnánk alacsonyan ugye?
hááát ha nincs másata99
Szerintem a PCIe foglalat a legkevesebb... mert ez a cucc szerintem nem a mi pénztárcánk barátja -
válasz
Badman 4ever #1635 üzenetére
A Fudzillán már írták, hogy az Amazon követett el hibát, és téves információt jelentetett meg, így tehát a helyzet az, hogy a PowerColor nem tervezi AGP-s HD 4770 kiadását. Bár nem lepődnék meg, ha később mégis megjelenne, hiszen csak jobb választás, mint egy forrófejű HD 3850.
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
akko ma:
apphire AGP8x HD3850 512MB GDDR3 DDVI
es van expertbenudv
neduddki
mod: peti_s: es ebbil is van: Sapphire PCIe HD4770 512MB GDDR5 HDMI , erdeks hogy majd az osszes tobbi akcijos lett:- )))
az a poenm hogy megjelenik itt a hir a zafri vga-rol es masfel-ket het mulva mar vanis expertbe, ho0gy ne mondagy ez annyir mexokott ebben a vilagaban:- ) -
peti_s
addikt
válasz
A 4770 az jó lesz.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #1618 üzenetére
Igazából sztem a P3-ra tértek vissza, és azt fejlesztették tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Diablo IV
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest