Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

Úgy néz ki hogy nem mindíg a probléma van előtérben, van amikor gördülékeny a retrozás, sőt szerencsés. Vinyókeresés
    - az első 20- as Quantum kattog, halott
    - a második régóta van a nem működők között, Maxtor DiamondMax Plus8, a klasszikus laposMaxtor, a 40GB- os verzió

Mégegy esélyt adtam neki, holott tudom hogy hardveresen gondja van, és bakker elindult, működik :DD , miért gondoltam hogy úgysem indul ?, keresd a hibát :

P-III, P4, Barton, meg még talán Phenom-II gépben is detektáltam, fel sem ismerték, bezzeg a VLB IO azonnal detektálta :D . Aki látja a hibát, mi a tippje, mi miatt működik a régebbi csatolóval ?, tippek nálam is vannak, csak kiváncsi vagyok a véleményekre.

Ráadásul ez 7200rpm, folyadékcsapágyas már, megy mint atom. Miután beindult, az eljárás a szokásos volt : Maxtor diskmanager, 4x2GB partíció majd format FAT16- ra. Asszem 8GB bőven elegendő egy 486- ba. Aztán DOS+pár prg telepítése, de kell még sokminden rá, lesz vele meló. Most egyelőre egy SpeedSys teszt. Látszik hogy a program szerint az ODP DX4 majdnem eléri az AMD5x86- ot, ígéretes ez a lap. A vinyó eredménye meg felettébb érdekes, a LinearRead alig látszik alul, 2.57MB/s- nál falat húz az IO, a LinearVerify meg fent az egekben 57MB/s- al :U :F

Új hozzászólás Aktív témák