Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy néz ki hogy nem mindíg a probléma van előtérben, van amikor gördülékeny a retrozás, sőt szerencsés. Vinyókeresés
- az első 20- as Quantum kattog, halott
- a második régóta van a nem működők között, Maxtor DiamondMax Plus8, a klasszikus laposMaxtor, a 40GB- os verzió
Mégegy esélyt adtam neki, holott tudom hogy hardveresen gondja van, és bakker elindult, működik
, miért gondoltam hogy úgysem indul ?, keresd a hibát :
P-III, P4, Barton, meg még talán Phenom-II gépben is detektáltam, fel sem ismerték, bezzeg a VLB IO azonnal detektálta
. Aki látja a hibát, mi a tippje, mi miatt működik a régebbi csatolóval ?, tippek nálam is vannak, csak kiváncsi vagyok a véleményekre.Ráadásul ez 7200rpm, folyadékcsapágyas már, megy mint atom. Miután beindult, az eljárás a szokásos volt : Maxtor diskmanager, 4x2GB partíció majd format FAT16- ra. Asszem 8GB bőven elegendő egy 486- ba. Aztán DOS+pár prg telepítése, de kell még sokminden rá, lesz vele meló. Most egyelőre egy SpeedSys teszt. Látszik hogy a program szerint az ODP DX4 majdnem eléri az AMD5x86- ot, ígéretes ez a lap. A vinyó eredménye meg felettébb érdekes, a LinearRead alig látszik alul, 2.57MB/s- nál falat húz az IO, a LinearVerify meg fent az egekben 57MB/s- al

Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, miért gondoltam hogy úgysem indul ?, keresd a hibát :
. Aki látja a hibát, mi a tippje, mi miatt működik a régebbi csatolóval ?, tippek nálam is vannak, csak kiváncsi vagyok a véleményekre.

DarthSun