- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Gaming Evolved (Raptr)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Végkép elegem van ebből! Hogyan is tudom uninstallálni? Mert ugye ez sem egyszerű! Kérlek segítsetek!
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Problémáztam itt már eleget!
Végső kérdésem: valaki győzzön már meg arról, hogy kell-e nekem ez, mert (ha tudom = nem biztos hogy tudom) letörlöm a fenébe.
Most Steam + ez alatt + wolfenstein the new order dobál ki
Ha nem indítom el a programot, simán tudok a végtelenségig játszani...... -
VGYke
addikt
Jelentem, már működik a szerver. És köszönöm, végre megtaláltam a telepített verzió "kiolvasását" (én a megnyitott, nagy ablakos programban csattogtattam az egérrel, nem a tálcán lévő ikonon
)
A verzió ugyan az mint AtHoS fórumlakó társunké, így nagy hülyeséget írkálhatott nekem a support, mint probléma megoldást. -
VGYke
addikt
Nektek most csatlakozik? Nekem vagy azt írja hogy "invalid" név/jelszó (amit nem változtattam), vagy azt hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatot (de van)....
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Itt kezdtem el problémázni (FARCRY2) játékkal kapcsolatban a raptr programmal, kaptam is sok hasznos tanácsot, többek között hogy írjak nekik / küldjem el a hibajelenséget.
A hibaküldést meg is tettem vagy tízszer, most érkezett rá a válasz:
"We're sorry that it's been so long since we've gotten back to you about this issue. Is the issue still happening or has it been resolved?
It's possible that a newer release of the Raptr client includes a fix for your previous issue. You can download the new versions of our software on our downloads page.
If you use AMD hardware, go to http://raptr.com/amd to get a new install of AMD Gaming Evolved.
We really want to be able to help you get the most out of our software. By all means, if you are still experiencing the issue, the best way to contact us is at the Raptr support page here"
Nesze semmi, fogd meg jól!Szerintem én a legfrisebb Raptr verzióval rendelkezem, de hogyan is lehet a telepített verziószámot kideríteni?
-
VGYke
addikt
Köszönöm! Már csak az nem világos, hogy a játék indítása előtt, vagy a probléma bekövetkezése után kell ezt megtennem. (Persze megtettem előtte és utána is, de lehet ezzel összezavarom azt aki elemzi)
Szóval ha előtte bepipálom, akkor a probléma bekövetkeztekor küldi, vagy ha utólag, akkor a problémát küldi-e
Jó lenne látni milyen log fájlt küld el, mert abból lehetne következtetéseket levonni... -
VGYke
addikt
válasz
bobalazs #138 üzenetére
Megjött a válasz, de nem igazából értem:
I apologize for the late delay in a response. We've been very busy responding to tickets and are trying to get through them all.
Can you recreate the crash and then send in your logs?
To send to your log files:
1) Open the Raptr client
2) Right click on the Raptr icon in the system tray
3) Click on Help, then Feedback.
4) In the window that appears, check the box at the bottom (Send log file).
5) In the text box, please either describe the issue or paste the ticket number for your issue.
6) Hit send.
7) Post back here when you have sent your logs.
(Note: Make sure that you quit out of any game you are in before you send in your logs.)Tehát valamilyen log fájlt kellene elküldenem, jobb klikk a helpen, feedback, stb módszerrel.
De hol a francba találom a log fájlt?
A program könyvtárában egyáltalán nem találok aktuális dátumú fájlokat (a legfrissebb egy 01.31 dátumú install.log fájl és ettől csak régebbiek vannak), a C:\Users\Felhasználó\AppData könyvtárakban meg nem akadok a Raptr nyomára...
Szóval mit küldjek el, vagy hiányos angolom miatt mit értek félre?
Minden segítséget nagyon köszönök! -
VGYke
addikt
válasz
bobalazs #134 üzenetére
Köszönöm! Írtam. csak túrista angolom van, de remélem jól fogalmaztam (kb. 2 óra alatt): "My problem is that when AMD Gaming Evolved program is running and I play with the Steam/FARCry 2 game, the game randomly exits.
If AMD Gaming Envolved is not running, it doesn’t exit.
Randomly means sometimes 3 minutes, sometimes 30 minutes while playing.
Recomended by a hungarian forum in In-game Overlay, enable in-game overlay is off. But the probem is still there." -
VGYke
addikt
-
VGYke
addikt
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Bocs a felületes visszaolvavás hiányért! (Visszaolvastam ugyan de az igazi választ nem találtam).
Eredeti probléma:
Steam fórum kérdés
Válasz: kapcsold ki az overlayt vagy torold le - ezt hogyan kell?Az AMD Catalyst fórumban is érdeklődtem, itt a legértelmesebb válasz bobalazs-tól származik, miszerint van saját topikja - okos!
Kipróbáltam ezt-azt, de véletlen szerűen csak fagy a FarCry2
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen processzort vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest