- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
Mobilarena
AMD Gaming Evolved (Raptr)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
borgenature
csendes tag
Nálam sem működik, lehet a szerverei nem igazán voltak felkészülve a szökő másodperecre.Eddig még soha nem tapasztaltam ilyet és még ehhez hasonlót sem.
Ez a hivatalos közlemény:
Raptr.com is temporarily down -- working on it! We'll let you know when we're back in action.
Szóval eltarthat egy darabig mire teljesen helyre áll.
-
-
Miért velem miért szórakoznak? Nyitottam jelentést, fórum posztot, rákérdeztem hogy mi a fejlemény, aztán semmit nem írtak rá azóta se. Ennek 1 hónapja már.
Attól hogy a legfrissebbet rakod fel, végezhetnek játék detektálásban módosítást, új konfig fájlal frissül automatikusan. Hogy miért erőltetik azt nem tudom. -
-
-
-
-
-
A konkrét problémát nem tapasztaltam mivel nem farcry2-zöm. KÉt dolog jut most eszembe. Van olyan játék ami már intronál kilép ha fut a raptr, ezért a játék intróját esc.-el kinyomom, akkor úgy tovább lép. Esetleg utánanézhetsz ha neked is az intrónál fagy ki, hogy lehet azt átlépni. A másik, ideiglenes megoldás, enable in-game overlay-t kikapcsolni, de ezzel adsz a szarnak egy pofont, mivel felvétel sem működik így.
HOgy kell kikapcsolni? Raptr ikonján jobb gomb, óra mellettin, control center, ablak kidob jobb felső sarok az x meleltt a szerszámkulcs jel, preferences, in-game rész, enable in-game overlay elől pipa kivesz. kilép progiból ujraindit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest