-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz
Laraxior #66858 üzenetére
Nekem egy elég éhes kockám van ez köztudott de évekig egy H60 hűtötte push pull-ban 4.2GHz-n semmi problémám nem volt vele mindennapos használatban meg játékok alatt sem. Persze IBT-t és egyebeket nem futtattam rajta
... Ha ilyen extrém terhelés alatt kap vele ilyen hőfokokat akkor nem kell meglepődni az a hűtő annyit tud de mint a többiek is írták lehet itt erősen usererror is de kevés az infó ami alapján konkrét véleményt lehetne mondani..
Jó lenne mondjuk tudni, hogy milyen órajelen és feszültség mellett akarja meghűteni a kockát azzal a hűtővel, esetleg mond neki, hogy látogasson be ebbe a topicba hátha tudunk neki segíteni.
(#66863) lee56: 60-70 fokon hajtod ?
Ehh én meg itt aggódok, hogy IBT-alatt eléri a 65 fokot 1.488V mellett ...
-
Methionyl
senior tag
válasz
Laraxior #66858 üzenetére
Kicsit sántít nekem is a story.
Anno én egy Artic freezer 13 co lóf@x hűtéssel vitte a @4,3ghz-t 65fok alatt tartva mindenhol.
Szerintem eléggé júzer error lesz. Rossz paszta, rosszúl rögzített, kotvány ház, túl sok fesz, stb -
MK VII
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest