-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Askformore
senior tag
válasz
radir01 #70324 üzenetére
Akkor nálad van valami probléma, mert én még nem találkoztam olyan játékkal, ahol tartósan (>3 másodperc) 100%-on ment volna a proci.. ilyen 100%-os spikera is egyszer emlékszem csak, amúgy 50-80% között ugrál, a VGA mindenhol 100-on pörög Afterburner szerint. The Division, Star Wars Battlefront, Fifa 16 4K-ban, COD IW, amikben néztem, fifán kívül minden FHD. GTA játék szinten nem érdekel, azt nem néztem meg
+1 kérdés: Noctua NH-D14 alá be tudok tenni nem low profile ramokat? Elforgatni nem akarnám a hűtőt.
-
ViZion
félisten
válasz
radir01 #70336 üzenetére
Nemsokára megjön az RX480-am és tesztelem is, h mi lesz. Ha nem lennék kimondottan
lustaelfoglalt tesztelni, akkor most összeírnám, h mi van a játékokban. Mivel tudok GPU-t és CPU-t is monitorozni játék alatt, fps-t is beleértve?rovtiv3: ennyi, hablatyológOSH miatt van MINDEN baj.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
radir01 #70336 üzenetére
Elvileg amit linkeltél konkrétan azt mutatja hogy nincs értelme Huzni a procit mert gyakorlatilag 1-2 fps különbség van egy 4Ghz és 4,6GHz között?? Érdekes....
Valami nem okés ... én már a 4,4 vs 4,6 között is érzem és látom a difit és a 4,6 - 4,8 között is és ezek csak 200Mhz-es ugrások...
De kb nem hiszem el hogy ha alap 4Ghz-en pötyögnék a mostani 4,8 helyett akkor nem venném észre fps-ben....
Igaz ez erősen gpu függő , de akkor is -
Jakuskacsa
senior tag
válasz
radir01 #70324 üzenetére
Szia! Te is túlságosan lesarkítod a dolgot. A gta 5 pont nem jo példa a max 20 fps-re (keress vissza a hozzászólásaim közt). Röviden annyi hogy 1440 ben is fix 60 fps el játszom a teszt alatt, fx meg 1070 el. És ha nem is 100% ban pörög a cpu, de max 10% ot hagy benne. Intel ott van előnyben ahol nem túl jó az optimalizáció, és kevés szálat használ. Fx meg pont a Doom-ban jó, mert mocsok jol sikerült többszálra az optimalizáció. Egyébként ha elrugaszkodunk a FHD felbontásról, följebb már nincs cpu limit.
Szóval egy a lényeg: 8 hengeres fx 1440, és fölötte már nagyon keveset hagy a kártyában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest