- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerenda110
aktív tag
válasz
Dealer20 #39091 üzenetére
Hát nem tom.. Nekem még mindig b@ssza a csőrömet hogy egyszerűen nem tudok stabilan OC-zni... Vagy a lapommal van a baj, vagy nem tudom.. Nekem is 8320-am van, 1,375-re le vittem a veszt, felraktam 4,0 GHz-re és akkor stabil volt, de pl BF 3 folyton Crashelt. Most vissza vettem gyárira jó.. nem tudom mennyi a gyári fesz de nekem 1.4000-on van, ha 4,1-4,2-re felrakom ugyan ezen a feszen, akkor kékhalálozik a gépem. valami ötlet?
olyan 4,3,-4,4-et akarok kihozni belőle
-
Habugi
addikt
válasz
Dealer20 #39091 üzenetére
Szia
Tegnap ezzel a hozzászólással [link] kezdtem el postolni/tesztelni, hogy alapfeszen stabil a gép 4.5ön. Az hogy alapfeszen meddig tudod húzni lap és processzor kérdése is, ki lehet fogni jobb és rosszabb procikat, tesztelgesd h mi az a szint ahol már hibázik terhelés alatt. A te lapod gyak. ugyan az mint az enyém, csak a tiéden nem 16x/16x pcie van a crossfire kedvéért, nem mintha én használnám bármire. Nálam az alapfesz amit a BIOS ír 1.3V.
-
ViZion
félisten
válasz
Dealer20 #39086 üzenetére
1,4 V boost-on, a V core, de 1,5 V alatt biztosan nincs gond, ha tudod hűteni. ~1,55 V-ig extrém jó deszka, hűtés és táp mellett működik, de itt nem lesz örök életű... Felette már nincs semmire gari, Miklosss sass használta így, és talán Malibutomi, őket kellene kérdezni / visszaolvasni.
-
Picturemaker
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged