Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz jokeph #75926 üzenetére
1600asok (CL11-en), de mint mondtam "fal" van úgy 1920 körül, a tapasztalataim alapján viszont ez kitolható az időzítés lazításával vagy plusz feszültséggel, de mint írtam 1866 CL9 1.3V-on képes menni stabilan... és hiába próbáltam bármit nem ment túl a 1920as értéken... (nem hogy a következő "hivatalos" 2133mat elérni)... valószínű a memóriavezérlőnek kellene adni pluszt.. de én is néztem teljesítményteszteket és 1333 és 1866 között is majdnem hibahatáron belüli "javulást" tapasztaltam (kivéve szintetikus tesztprogramok), így nem erőltettem (vagy) kerestem annyira, hogy hol van a "fal"...
de ennek a "kísérletnek" úgy másfél éve... azóta is úgy jár.. jó az úgy ahogy most van... (csak gondoltam megemlítem), mivel felmerült az cpu NB volt emelés mint tanács másnak.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
joker1220
őstag
válasz jokeph #75926 üzenetére
Egyébként szerintem az a tuti ha sikerül megtalálni a késleltetés és az órajel között az arany középutat. Mondjuk nekem ez a memó tuning mindig érzékeny terület volt, párszor beszívtam már vele hogy addig piszkáltam amég be se tudott bootolni a gép
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Ryzen 5 3600
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest