Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mackosajt
üzenetére
Az elso FX szeria nekem nagy csalodas volt. Fokent, mert volt X6-om es vartam, mint a messiast es megsem vallt be. Melegedett, throttlingolt es nem volt igazan gyorsabb, mint az X6. Talan az elsok kozott volt itthon AM3+ lapom es FX processzorom is, amikor meg itthon nem lehetett kapni. Azota lassan mindent vegigprobalgattam, most huzamosabb ideig marad nallam egy 8350, amin tudok virtualizalgatni. Erre szepen visszafogva nagyon jol hasznalhato, csak kicsit keves a 4 memoria foglalat.
1. Lehet jobban jarnal egy sata-ide konverterrel.
2. Lehet, hogy kapok a kritikaert, de a lo masik oldalara sem erdemes atesni. Nem ertem, hogy miert kell allandoan a kihajtsa-e temat feszegetni, ahogy azt sem, hogy szakmai hozzaszolasok miert tuntek el.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest