Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Petykemano
üzenetére
Engem jobban zavar ennél az, hogy tök mindegy, hogy tud vagy sem PCIE5-öt a lap, PCIE3 vagy PCIE4 bővítők SINCSENEK rajta. Gyakorlatilag teljesen értelmetlenné tették az ATX/MATX lapokat, mindegyik egy ITX "bővíthetetlenségével" dolgozik. Arra bezzeg van eszük, hogy PCIE 1x csatolókat álcázzanak 16x-nak.

-
HSM
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
Az a gond, a PCIE4 és főleg 5 megköveteli a jó minőségű, sok rétegű PCB-t a megfelelő jelátvitelhez, ami soha nem volt olcsó.
Egyébként a mai B650 lapok árazása alapján megfizethető kompromisszumnak tűnik a PCIE4, esetleg egy PCIE5-ös M2 slottal kiegészítve. Ezekkel azért elég jó sebesség érhető el, akár vágott interfészű VGA-val is, miközben a termék ára így még korrekt sávban marad.
Ne felejtsük el, hogy az AM4 olcsó csipszetje, a B350 és B450 még PCIE2-es portokat használt, na azon én is ráncoltam picit a szemöldököm annak idején.
A B550 hozta be az "általános" portokra a 3.0-t...A kisebb GPU szerintem ha van rajta elég VRAM nem fog fejre állni egy 4.0-s lapban sem, vágott interfészen. Még úgy is óriási előnnyel indul egy kisebb APU-val szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóhifi
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A B550 hozta be az "általános" portokra a 3.0-t...