- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
> a teljes vízhűtés, ...
> Ha ebből csak május környékén lesz kézzel fogható CPU ..pár WRX80 -as új alaplapot márciusra jelezték ..
"The ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE Wi-Fi is expected to be available in North America from March."
ami kvázi egy 8 csatornás workstation-os epyc .. magasabb frekvenciával..ha nincs még alaplapod, akkor érdemes lehet ezt is mérlegelni.
amúgy szerintem kicsi az esély - hogy márciusban hozzá lehessen jutni valami 8 csatornás ZEN3 -as cucchoz - amíg a " ABF substrate shortages" probléma meg nem oldódik ..
utána is kell 1-2 hónap míg az elmaradt megrendeléseket ki nem egyenlítik.de azért reménykedek
-
Petykemano
veterán
2021Q1 launch-ot írnak.
De ez bármit jelenthet. Figyelembe véve, mekkora hiány van most, én elképzelhetőnek tartom, hogy nem hamar fog megjelenni a Milan a boltok polcain, hanem a rendelkezésre álló készletekből előbb a nagy partnereket szolgálják ki. De ez csak egy gondolat, nem tudom megmondani, hogy elérhető lesz-e halandó embernek is márciusban
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest