Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
"A kraken point elvileg 8 magos lesz."
Köszi! Úgy látom az általad is valószínűsített 4+4-es konfig forog a pletykákban.
Az szerintem tökéletes megoldás lenne egy CCX-be zsúfolva. Adott az egyszálas tempó is preferált magok által, és nagyobb terhelésre a takarékosság is, megfűszerezve azzal, hogy nem térdel le a rendszer szuboptimális ütemezés mellett sem.
"Azt mondják, 4 magra korlátozva jobb eredményt ad."
Én az asztali 3600-asomon kísérleteztem ezzel, ott a 3 magos CCX-ekkel többnyire 4 magig sikerült skálázódást mérjek, ami egybe is esett más tesztekkel, ahol többnyire kb. egy szintre futott be a négymagos, de csak egy CCX-es 3300X-el. Jól érezhető előrelépés volt az 5600-ra váltás, pedig jóféle 3600-asom volt, fix magas órajelen hajtva, kb. kimaxolt tempójú DDR4 ramokkal (3733Mhz CL16 finomhangolt subtiminges B-die)."Vajon ez még javítható szoftverből?"
Nyilván ha kifejezetten erre optimalizálod a kódot akkor igen, de kétlem, hogy erre pazarolnák a idejüket fejlesztők. Lásd 2021-ből: [link] .
Vicces, ahogy körbemegy a piacon egy kényszer szülte félmegoldás áldatlan hatása... [link]
"Csinálhatták volna úgy is"
Az a gond, szerintem ez a második CCX sehogy sem jön ki jól, főleg ilyen kevés plusz erőért.
Ahol ez nagyon erős, az a prospektusok, hogy nézzétek, ez 12 magos.... A vásárlók 90%-a azt sem fogja tudni, mi az a CCX...
Új hozzászólás Aktív témák
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Update 12.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ahol ez nagyon erős, az a prospektusok, hogy nézzétek, ez 12 magos.... A vásárlók 90%-a azt sem fogja tudni, mi az a CCX...