- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#36531588 #8091 üzenetére
GPU decompression isn’t new. The main problem has been storage, where the SSD couldn’t feed the GPU enough data in time to decompress it (which is why it went through the CPU first).
DirectStorage, with a supported SSD, eliminates that bottleneck.Smart Access Storage looks to further improve that system. AMD’s Robert Hallock explained the key difference to us: “Because we own both the CPU and the GPU endpoints, we do not need to go to main memory like DirectStorage does.”
Instead of using the system RAM, Smart Access Storage provides a direct connection from the SSD to the graphics card, further improving loading times.
Sajnos nem tudom, hogy a kiemelt mondat pontosan mit fed. A megfejtéshez nyilván tudni kéne, hogy a DS mit matat a rendszermemóriában.
Mindenesetre a leírás alapján úgy tűnik, Smart Access Storage = DirectStorage + Smart Access Memory.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest