- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Nem kizárt a zen se. Csak abból indultam ki, hogy a konzolok apuk, az meg még most év végére nem lesz kész. Nem tudom, hogy a mostani konzolok mennyit aknáznak ki abból, hogy Apuk. De annó arról volt szó, hogy pont az integrált igp, apu, közös címtér miatt nyerhetett az amd, mert ilyet szerettek volna. A nintendo meg nem pont azért az AMD-vel szerződött le, hogy könnyű legyen a portolás oda is? Hogy lehet-e nem apu, attól függ, mennyire gyúrtak, vagy gyúrnak majd rá a sony és Ms erre a jellegre. Bár az is igaz, hogy a közös memória hiányának problémáját (másolás) az openpowerben nvidia is az nvlinkkel (nagy sávszélesség, közös címzéssel transzparens látszat) igyekszik megoldani. Ha a a nxben a poláris kártya, akkor talán lehet a cpu zen. De akkor szólna a pletyka arról is, hogy mennyi a video memória, nem?
Vagy idén meg se jelenik az nx, de én mintha 2016 végét olvastam volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- iPad topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Corsair RM 750 - tökéletes állapotban, dobozában eladó!
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster t-lcm pedál
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest