Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Petykemano
üzenetére
A multi threaded programok nem érdekelnek.
A játékokban lassabb továbbra is a Ryzen, igaz a lemaradás már sokkal kevesebb mint idáig. Fogyasztásban minimális az előny. Bár az igaz amit Devid_81 írt, hogy a 9900k tud azért többet is fogyasztani. (bár itt érdemes lenne megnézni, hogy játékok alatt mit fogyasztanak)Pont játékokra tervezek a jövőben CPU-t frissíteni és igazából senki nem tud rendes érvet felhozni hogy miért is lenne jobb a Ryzen. Jó, a jövőtallósagi érv igaz volt a foglalatot tekintve (bár ki tudja mit hoz a jövő), de teljesítményben azért még mindig számottevő a lemaradás.
Ajánlom pl. a DigitalFoundry videóit megnézni.Azt meg senki ne mondja rám, hogy Intel fan vagyok, mert kb. egy éve, mikor kijött AdoredTV videója az Intel gusztustalan múltbeli üzlet politikájáról (amivel nagyon sokat ártott a piacnak szerintem), akkor megfogadtam, hogy többet nem veszek Intelt.
Egyszer már leírtam ezt a topicjában, és ugyan ez volt, sokan írják hogy jobb a Ryzen, csak a tesztek nem ezt mutatják. Persze, új, nagy a hypetrain, mindenki felül rá, végre verseny van, munkára az Intel sehol nincs már, na de játékra..
Ha egy adott összegem van a cpu/alaplap párosra, akkor még mindig jobbat kapok játékra az Intel oldalon sajna. Viszont már legalább valós vetélytárs a Ryzen, és meg lehet fontolni.
Persze most majd megint 35 válasz fog érkezni, hogy de hát nem is úgy van az, a Ryzen a legjobb és hülyeség mást venni.Devid_81: igazad van tud az többet is enni. Viszont sajna alapon is gyorsabb mint a 3900X.
Nézek majd még fogyasztási teszteket, kíváncsi vagyok, hogy játékok alatt mit esznek. Mondjuk a hőtermelés az nekem sarkalatos pont, nem a hűtés miatt (D15) hanem mert nagyon melegíti a tetőtéri szobát, már a 6700k+1080Ti is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ibasso dx240 dap zenelejátszó makulátlan állapotban összes tartozékával
- GoPro Hero 7 Black, rengeteg gyári tartozékkal
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest