- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huntr
csendes tag
válasz
juve600 #5695 üzenetére
Haligali juveee!!! beindult a 3. mag is de nem merek állítgatni magamtól. A 4. maggal csippan de nem jön be a winfos. Tehát marad a 3. mag Hogyan állitgassam h jó legyen? Értem itt a nb feszt cpu szorzó emeléseket cpu feszt...és mi a fasz az a cool and quiet? On vagy auto esetleg offoljam? Amugy minden gyári nekem és nincs plusz hűtésem. Segíts még kérlek. Köszönöm. Összegezve: él a 3. magom csak segíts stabillá tenni, próbáltam forma 1 2010 zel kikapcsolt game közben, de minden fesz alapon van. Jah! A másik: ddr3 1333 van 2*2 gb memoriám. Miért ír a bios valami ddr3 hatszáz valamennyi nhz-t? Miért nem megy 1333 on? Vagy azt is szorozva kell számolnom??
-
Huntr
csendes tag
válasz
juve600 #5692 üzenetére
Juveeee!!! Segíts pls, én katona vagyok , nemigazán értek ehhez max hogy hogyan néz ki a bios. Segíts pls magosítani a procimat: amd phenom X2 555 black edition, asrock N68c gs ucc alaplapon és 2*2 gb ddr 3 1333mhz es memo val. Ha siman enable -re teszem a biosban a magokat akkor nem jön be a winfos, ami 32bites. Pls segíts nekem légyszíves. Aprólékosan kellene mert nem merek magamtól feszeket emelgetni...neked hogy jött be? Írd le pls. Köszönöm barátom!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- Steam topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged