- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Tegnap raktam össze új gépet ismerősnek.
Alaplap: Asrock 770 Extreme3
Proci: AMD Athlon II X3 450 AM3 BOXAz ACC-t bekapcsoltam és újraindítás után visszaléptem a Bios-ba ahol rendesen ki is írta, hogy Phenom II X4 B50, de hamar feltünt, hogy megjelent a 6MB L3 Cache is.
Akkor ez egy Deneb magos proci ugye?
Viszont nem tartott sokáig az öröm mert Win install elején megállt a tudomány.A kérdés az, hogy a 4. mag vagy az L3 miatt?
Ha L3 miatt akkor van e lehetőség a kikapcsolására (én nem találtam)?
Esetleg a fesz emeléssel próbálkozhatok?Előre is köszi.
-
Tigi
őstag
válasz
darál0w #1151 üzenetére
Hétfőn viszem a tulajnak, majd neki talán több ideje lesz tesztelni, de nekem nagyon szimpi lett a konfig, bár mikor először összeraktam akkor levert a víz mert hiába kapcsoltam be a gépet nem csinált semmit.
Aztán kb. 1 óra próbálgatás után kiderült, hogy a ház bekapcsoló gombja vagy annak kábele rossz, így megcseréltem a reset gombbal és így működik.Annyira tetszik a gép, hogy elgondolkoztam rajta, hogy a sajátomat is lecserélem egy ilyen gépre.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Kollégámnak összeraktam egy AMD-s gépet Asrock M3A770DE lappal és Athlon II X3 440 procival.
Az ACC-t azonnal bekapcsoltam (eredmény ugye egy L3 Cache nélküli Phenom II X4 B40) és így telepítettem fel a Win7-et és minden progit hiba nélkül sőt a prime95-öt is futtattam míg a 8K-s teszt le nem futott minden magon (nem volt több időm) hiba nélkül.Elméletileg akkor ez így működni fog ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest