- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
Pont ezen része nem érdekel a kiszemelt lapnak,
már mint az "integrált VGA hasznossága" című fejezet
De azért kösz az infót.
Igazából, pont a kérdésemre nem sikerült válaszolnod, minden más szóba került
Egy Athlon X3 450-et szeretnék vele négy magosítani........ és erről kellett volna valami tapasztalat. De mid egy, holnap majd én kipróbálom
-
Alpachino
veterán
Igazából a magnyitási képességei érdekelne.....erről tapasztalat ? konkrétan erről a lapról.
"alaplapi vga-ja egész jól használható,amíg nem raksz bele Pci-e"
Ezt hogy érted ?
A HKC-t egy komolyabb X4-es gépbe egy erősebb VGA-val tényleg el lehet felejteni,
ha nem azon akarsz izgulni, hogy mikor füstölhet el. Egy 400W-os FSP fényévekkel jobb és biztonságosabb megoldás, és mondanom sem kell, hogy árban max. 1.2K különbség van a két táp között
Sokan mégis ilyen és hasonló tápokkal kísérletezgetnek...... -
win7777
aktív tag
na HKC-T nekem ne mond mert egy hulladék!!de ezt más is megerősíti nekem
nekem a phenom x4 black edition 9850+9600gt elfüstölte kb..1-óra black ops alatt a HKC tápokról volt is fórum mert nem hiték el sokan mekkora sz@r!de nem vitázom lehet ebben melózol nem vitatom,de hidd el nekem én is fogtam már a kezembe egy két hardvert
de akkor sem hiszem el neked hogy a chifi 450wattos táp nem vitte azt a konfigot!OFF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest