Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui76
őstag
válasz
juve600 #7686 üzenetére
Én épp besz..-tam .
Az asus M5A97 EVO R2.0-án pl nem megy a magfeloldás.Csak kikapcsolni opció van az enyémben.
De mivel ez már egy másik márka garis cseréje utáni választott lap , így inkább vettem még egy Phenom II 955-öt ami használtan alig drágább a korábbi B60-as procimtól, és nincs vele kérdés... -
Milka 78
nagyúr
válasz
juve600 #7686 üzenetére
Ezt találtam róla:
CPU Core On/Off Function
CPU Core Activation [Auto]
This item lets user turn off cores except core 1, user can turn off 2nd, 3rd, 4th, 5th, etc core
manually. Configuration options: [Auto] [Manual]Itt elméletileg lehet kapcsolgatni a magokat,de hogy ez csak a AM3+-os procik magjai letiltására vonatkoznak(elméletileg ezt írja a manual) e,vagy az AM3 procik tiltott magjainak feloldására is jó az kérdés.Minden esetre nyomát sem látom az M5A78-as lapok bios-ában lévő Asus Core Unlocker funkciónak...Alapból a 970-es lapkészlet nem támogatja a magfeloldást,így ha a gyártó nem oldotta ezt meg külső chipről akkor nem fog menni.
-
Huntr
csendes tag
válasz
juve600 #5695 üzenetére
Haligali juveee!!! beindult a 3. mag is de nem merek állítgatni magamtól. A 4. maggal csippan de nem jön be a winfos. Tehát marad a 3. mag Hogyan állitgassam h jó legyen? Értem itt a nb feszt cpu szorzó emeléseket cpu feszt...és mi a fasz az a cool and quiet? On vagy auto esetleg offoljam? Amugy minden gyári nekem és nincs plusz hűtésem. Segíts még kérlek. Köszönöm. Összegezve: él a 3. magom csak segíts stabillá tenni, próbáltam forma 1 2010 zel kikapcsolt game közben, de minden fesz alapon van. Jah! A másik: ddr3 1333 van 2*2 gb memoriám. Miért ír a bios valami ddr3 hatszáz valamennyi nhz-t? Miért nem megy 1333 on? Vagy azt is szorozva kell számolnom??
-
Huntr
csendes tag
válasz
juve600 #5692 üzenetére
Juveeee!!! Segíts pls, én katona vagyok , nemigazán értek ehhez max hogy hogyan néz ki a bios. Segíts pls magosítani a procimat: amd phenom X2 555 black edition, asrock N68c gs ucc alaplapon és 2*2 gb ddr 3 1333mhz es memo val. Ha siman enable -re teszem a biosban a magokat akkor nem jön be a winfos, ami 32bites. Pls segíts nekem légyszíves. Aprólékosan kellene mert nem merek magamtól feszeket emelgetni...neked hogy jött be? Írd le pls. Köszönöm barátom!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged