- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joseppe210
tag
Nem vagyok nagy szakértője a dolognak, én is innen szoktam segítséget kérni, de azt hiszem csak ha simán a logikára és a tapasztalatokra hivatkozunk akkor kijelenthetjük, hogy úgy néz ki a negyedik mag mégsem olyan tökéletes. Futtass egy kis prome95 tesztet. Általában előbb vagy utóbb kihozza a hibát ha van. És azért arról se feletkezzünk meg, hogy mivel több mag üzemel most kellene egy picit növelni a feszt is.
-
Joseppe210
tag
Köszönöm, a gyors és mindenre kitérő segítséget. Sikerült is megoldani a problémát. bár én is csodálkozom a cpu-z 160w-ján. De gondolom nem ismeri ezt a b55 processzort azért írja ki ezt a marhaságot. Mondjuk azért hozzávetőlegesen nem lenne rossz tudni kb mennyi az annyi., Nos nekiálltam tesztelni. Futtattam egy 3d mark2011-et egy frash diagnose nevü progit és a hot cpu testert. És jáccottem meg filmet konvertáltam ezerrel, A teljesítmény fülön nézegettem a magokat és mind dogozik rendesen. Ja a prome95 öt is futtattam vagy 4 órát aztán meguntan. Mondjuk alapfeszen a prime95 kifagyott. 1,25v-on. Adtam neki 1,3v-ot fórumozgatások alapján és azzal megy rendben. A tesztek is meg minden. Mindenesetre most visszaállítottam alap 2 magra gondoltam a játék nem gyorsabb filmet meg most nem szerkesztek, gondolom fogyasztásilag sem mindegy. De azért is lehet hogy nem tapasztalok fps- gyorsulást mert a vga-m nem valami topp kari. Egy ati shappyre radeon hd 5670 1Gb ddr3 dx11 750Mhz gpu. Ha már az alising és a vsinc be van kapcsolva akkor receg.
-
Joseppe210
tag
Szevasztok. Volna nekem egy asrock m3n78d lapom.
Annak idején (egy pár hónapja) vettem, hogy majd cpu unlockolok vele, és akor a webáruház ahol vettem azt is írta , hogy erre alkalmas a lap. Akkoriban még csak egy athlon 2 260-asra tellett a büdzséből és nem kísérleteztem mag feloldással, mert nem volt mit feloldani. Most sikerült hozzájutnom egy phenom 2 555 be hez aminek van még egy kitesztelt magja. Igy phenom 2 b55 lenne belőle, de nem nagyon találok a lapon unlock funkciót. Itt szerintetek mi lenne a megoldás? Kezdő vagyok, még a témában.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest