- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Na kipróbáltam a sempron 145-öt is de sajnos állandóan megakad a win7 betöltő képernyőnél.
Szépen apránként eljutottam az 1.4V-ig de semmi változás,biosban írja hogy athlon II.......Gondolom ebben ennyi van és kész,pedig úgy adták hogy kipróbált proci.Lehet hogy az illető csak biosig nézte.
A 140-est megtartom mert ez tuti jó,de a 145-öst visszaadom az illetőnek mert így felesleges tartogatni. Max még húzni lehetne hogy meddig megy el ám ahhoz nemigen értek.
-
Viktoár
addikt
Na akkor majd holnap nekigyűrközök megint.A hűtő ami most rajta van egy CM Hyper Z600-as dög,megtámogatva egy 12-es noctua ventivel.Bízom benne hogy ezalatt nem sül meg.
A 140-es menne a gyerkőcnek,mesézős / kis játékos gépnek,így a közeljövőben nem lesz hozzányúlva.Utána meg komplett gépcsere lesz úgyis.
Köszi a segítséget.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Még a sempron 145 feloldásán ügyködöm,egyelőre alapfeszültséggel próbálkozom.A meglévő win7 dob egy kék halált betöltés alatt mikor összeállnak a kis szines négyzetek.
Próbáltam azt is hogy egy másik vinyóra telepítek egy új rendszert de a telepítő is bedobja a törölközőt.
Most még átnézem a biost hátha bekapcsolva hagytam valamit energiagazdálkodós mizériát.Ha nem megy alapfesszel akkor mi a max ami adható neki?Persze szépen lassan gondoltam csak szeretném tudni hol a határ.
MÁS:
Mivel a sempi 140 tuti biztos jól működik egy ilyen lapot néztem ki hozzá.Van benne egy diszkrét igp is és ami a legjobb hogy mATX méretű.Ezzel a lappal is van esélyem a hibátlan működésre?
-
Viktoár
addikt
válasz
Stauffenberg #8163 üzenetére
Sziasztok
Nos azóta is ketyeg a gépben a sempron 140 (x2 440) eddig hiba nélkül.Végül a prime95-öt ~2.5órán keresztül hagytam futni.Azóta youtube hegyek és játékok sora futott hiba nélkül.Jelenleg is mesét néz a youtube-on a gyerkőc.
Még mivel nyúzzam hogy biztosra menjünk? Aida64 még nem volt,de este ha alszanak ráengedem.Azon belül milyen tesztet érdemes indítani? (Közben lehet filmezni?
)
-
Viktoár
addikt
Rendben,köszönöm a segítségeket.Jelenleg 90 perce megy hiba nélkül,de még hagyom egy órát.
Játék tesztben nem lesz hiány,kisfiam már nyaggat hogy mikor játszhat.
Sokat youtube-ozik,flash játékozik de most a farcry 3 a menő nála.Ezekkel biztosan lesz tesztelve egész nap.
A 145-öst,majd visszarakom holnap és megpróbálom stabilizálni.
Ha valami gond lenne akkor jövök és megosztom veletek. -
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
ASRock 970 extreme4-be bedobtam a sempron 140-et.Bekapcsoltam az UCC-t,restart után bios Athlon II X2 440 lett.Bekapcsoltam a core controlt,cnq-t kilőttem.
Ezután első indítás,win7 betölt szépen.Jöhet a teszt vagy vissza a biosba és adjak plusz feszt valaminek?
Milyen programmal tudom (gyorsan) 100% letesztelni hogy stabil-e? -
Viktoár
addikt
AM3-as lapot nem ajánlotok magfeloldásra? Aprón vannak 6-7k körül több féle is,de azt látom itt a fórumon hogy AM3+ -os lapokat ajánlotok. Péládul egy ilyen lap nem jó magfeloldáshoz? (Még mindig csak nézelődök a sempron 145-höz
)
-
Viktoár
addikt
Köszi a segítséget!
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
A kérdésem hogy a sempron 140 vagy 145-höz milyen mATX lapot ajánlanátok amiben unlockolható az említett cpu? A proci már kipróbált darab csak használni kellene.
A config a kisfiamnak lesz tanulógép,nem kell mindentudó lap,inkább az olcsó de használható kategória legyen. -
Viktoár
addikt
Sziasztok
Ilyen alaplapban lehetséges "szunnyadó" magot felébreszteni?Egy sempron 140-esről lenne szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest