Hirdetés
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Viktoár
üzenetére
Többféle tesztet is érdemes futtatni, előfordul, hogy az egyiken elfutna a végtelenségig a másikon meg pillanatok alatt elbukik. Volt már nekem ilyen, mikor túlfeszítettem a húrt. Na meg érdemes még játékokkal is megetetni. Volt olyan, hogy átment több Prime95 teszten is a CPU-m, aztán adtam neki egy kis Flight Simulator X-et és dobta a fagyásokat, kékhalálokat.
Most nekem alapfeszen megy, mert a játékaim többségének elég (a Flight Simulator X meg nem mérvadó, annak egy NASA szuperszámítógép sem elég). Pont előszedtem a garancia papírokat a tegnap még döglöttnek gondolt alaplapom miatt és immáron 4 éves a rendszerem... hogy repül az idő, nem is tűnt ennyinek.
(Esetemben egy Phenom II X2 555 3.2 Ghz Black Edition az alap, Hardveraprón vettem egy előre tesztelt példányt, így lett belőle Phenom II X4 955 3.2 Ghz BE, ami alapfeszen húzható még 3.6 Ghz-ig, egy kis extra kakaóval a 4 Ghz is megcsíphető, de már nem volt türelmem lezongorázni a teszteket, hogy mekkora fesz mellett stabil.asvald: Köszi az alaplapos tippet. A 870 Extreme3 lapom valahogy feléledt, de nem tudom meddig húzza még. A lényeg, hogy nézelődhetek az AM3+ lapok között is, ami jó, mert egy esetleges proci cserét már könnyebb azzal megejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen széket vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(Esetemben egy Phenom II X2 555 3.2 Ghz Black Edition az alap, Hardveraprón vettem egy előre tesztelt példányt, így lett belőle Phenom II X4 955 3.2 Ghz BE, ami alapfeszen húzható még 3.6 Ghz-ig, egy kis extra kakaóval a 4 Ghz is megcsíphető, de már nem volt türelmem lezongorázni a teszteket, hogy mekkora fesz mellett stabil.