- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem lesz iPhone 19
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jGs21
csendes tag
válasz
anyucika
üzenetére
Hát ez akkor is érdekes! Nekem is rajta van milyen magot kezel de attól még szerintem ez más! Márint neked amint látom 8 tűs a cpu csatid nekem meg 4! És a tiéd úgymond jobban bírja a tuningot mint ez a fos lap! mellesleg meg sb710ed van ezen meg sb700 és az első hozzászólásban is ott van hogy sb710-750! mind1 a lényeg hogy ez a lap akkor is szar magfeloldásra!
Kérdés?
Minben külömbözik a 4 és a 8 tűs tápcsati? 8 ról több áramot kap?
-
jGs21
csendes tag
válasz
anyucika
üzenetére
Asrock a785GMH/128m sb700! Ezzel a lappal nem lehet magfeloldást csinálni sajna
! benne van ugyan az ACC de csak bios frissítés után! Személyes tapasztalat
Be jött hogy 4 mag el is indult win is bejött futott minden de prime 95 és behal! És minél tovább úgyhagytam szal mindig indítottam a gépet annál kevesebb ideig bírta! Arra is gondoltam hogy talán felmelegszik és azért kapcsol ki a gép! mert a végére már a biosban kb annyi időm volt újbóli bekapcsolás után hogy éppen tudtam menteni a beállításokat mielőtt le nem kapcsol megint! Lehet hogy be van állítva a lapon hogy hány c foknál kapcsoljon le? Mert sajna nem találtam meg! ötlet? -
Gyufaaa
veterán
válasz
anyucika
üzenetére
Nem. A lényeg, hogy minél erősebb chipsettel legyen szerelve és minél erősebb tápellátás legyen. Az ár általában tükrözi a teljesítményt is. Persze a hardveraprón ki lehet fogni túlárazott deszkát, amire ez nem igaz.
De ahol van sz@r ott van veréb is, tartja a mondás... -
Gyufaaa
veterán
válasz
anyucika
üzenetére
Ha lutrira szeretnél menni akkor igen. Ha nem, akkor minimum 20k-s deszkába gondolkodj. Szokott lenni 19k-ért 890GX Extreme 3. Nagyon jó deszka az is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Napelem
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Kemény. 

! benne van ugyan az ACC de csak bios frissítés után! Személyes tapasztalat

De ahol van sz@r ott van veréb is, tartja a mondás...