- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
jGs21
csendes tag
válasz
Gézengúz #6313 üzenetére
Nekem újraindítás után se történik vele semmi! MA770T-UD3 lapom van! Bármilyen bios nem oldja fel mindig marad a phenom x2 555! Az asrock lapomban feloldotta az 550-est de 1mag szarvolt, ebben is kipróbáltam az 550 est de szintúgy nem csinál vele semmit! EC:hibryd ACC disabledre visszaáll! Valakinek volt már hasonló? A Következő biosokat használtam: F2,F4,F8,F10 Van még 1 béta is amit meglesek! Azért írom le mert ugyan lehet hogy a procit nem lehet 4 magosítani de olyat még senkinél se olvastam hogy nem oldotta volna fel! Olyat hogy feloldás kékhalál meg kikapcsoló gép azt vágom de nálam nem ezek a problémák állnak fent! Választ várok nem Okoskodást meg OFF-olásokat! Köszönöm!
-
jGs21
csendes tag
válasz
fuzesseryr #6305 üzenetére
nem hiszem de ha kipróbálod kiderül úgyis
-
jGs21
csendes tag
-
jGs21
csendes tag
válasz
roberto888 #6249 üzenetére
Miért van az hogyha bekapcsolom az ACC-t EC Hibryd! Újraindul és az ACC Visszaáll Disabled-re!??? Gyári biost használom a legújabbal el se indul magfeloldás után ezzel elindul de visszaáll biosban!
-
jGs21
csendes tag
válasz
Gyufaaa #6206 üzenetére
Kell 4 magosítanom ahoz hogy lekapcsoljak 1 magot? Ezt úgy kell elképzelni hogy 4 magosan nem megy de azt mondják lehet megy 3-man! És arra lennék kiváncsi hogy lehet ezt megvalósítani van olyan hogy cpu unlock de 4 maggal kikapcsol a gép de ha csak simán 2 magos akkor csak azt a 2 magot lehet kapcsolgatni!
-
jGs21
csendes tag
válasz
anyucika #6035 üzenetére
Hát ez akkor is érdekes! Nekem is rajta van milyen magot kezel de attól még szerintem ez más! Márint neked amint látom 8 tűs a cpu csatid nekem meg 4! És a tiéd úgymond jobban bírja a tuningot mint ez a fos lap! mellesleg meg sb710ed van ezen meg sb700 és az első hozzászólásban is ott van hogy sb710-750! mind1 a lényeg hogy ez a lap akkor is szar magfeloldásra!
Kérdés?
Minben külömbözik a 4 és a 8 tűs tápcsati? 8 ról több áramot kap?
-
jGs21
csendes tag
válasz
anyucika #6032 üzenetére
Asrock a785GMH/128m sb700! Ezzel a lappal nem lehet magfeloldást csinálni sajna
! benne van ugyan az ACC de csak bios frissítés után! Személyes tapasztalat
Be jött hogy 4 mag el is indult win is bejött futott minden de prime 95 és behal! És minél tovább úgyhagytam szal mindig indítottam a gépet annál kevesebb ideig bírta! Arra is gondoltam hogy talán felmelegszik és azért kapcsol ki a gép! mert a végére már a biosban kb annyi időm volt újbóli bekapcsolás után hogy éppen tudtam menteni a beállításokat mielőtt le nem kapcsol megint! Lehet hogy be van állítva a lapon hogy hány c foknál kapcsoljon le? Mert sajna nem találtam meg! ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest