Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto888
tag
válasz
ebegab92
üzenetére
Elvileg ugyanaz a 2 alaplap, csak át van nevezve, meg a 960-as kapott szilárd kondikat, de neve ellenére ugyanaz a 760G NB és SB710 van rajt mint a 760GM-GS3-on. Szerintem simán rámegy annak a BIOS-a. Bár ahogy elnézem azok is megegyeznek. a 960GM a 760GM legújabb BIOS-át kapta meg.
-
válasz
ebegab92
üzenetére
Nagyon szarok manapság már a ramok, illetve nagyon válogatósak a gépek. Van hogy két ugyanolyan ram külön-külön szuperül megy egy lapban, de együtt már nem, és még húzva sincsenek, viszont egy másik ugyanolyan alaplapban minden gond nélkül mennek együtt, akár húzva is.
Ha 4Gb alatt vagy, akkor használj Windows Memory Diagnostic progit. Ha 2x lefut a kibővített teszt, akkor nem a ram a bajos.
(#6394) Lavidaloka
Vinyó problémát meg HD Sentinellel tudod ellenőrizni. Ha már csak 1 gyenge szektor is van a vinyón, akkor az már okozhat komoly gondokat.
Meg csak a próba kedvéért töltsd le újra a Prime95-öt és azzal próbáld!
-
-
ebegab92
senior tag
válasz
ebegab92
üzenetére
Újraraktam a Win7-et,de semmi sem változott.Internet Explorer nem omlik össze,Firefox+Google C. igen.Prime95 el sem indul,error-t dob.Mikor visszaraktam egymagosra,akkor is...64 bites Prime95-öt használtam.Memóriahiba/más hiba okozhatja a dolgot? 2 GB Samsung + 2 GB CSX @ 1333 MHz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mivel teljesen ugyanarról a lapról van szó!