- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
nos? hétvégén valamikor?
-
válasz
Mephistoka #29 üzenetére
ma délután meglátogatnálak, ha adnál egy elérhetőséget.
-
doxa
tag
válasz
Mephistoka #25 üzenetére
?
-
doxa
tag
hogy legyen egy kis gondolkodni való:
proc+cooler 16,5k ?
más biztos hogy nem kell -
válasz
Mephistoka #23 üzenetére
lap nélkül kellene.
-
válasz
Mephistoka #20 üzenetére
Na figyu mester.
Lehuzni legfeljebb akkor tudlak, ha felmászol valahova, nem bírsz lejönni, és megkérsz rá. Ahogy elnézem eddig egyedüli versenyző vagyok, ami azt jelenti, hogy távolról se rossz az ár amit ajánlottam, mert akkor már rámlicitáltak volna. Amikor ez megtörténik, elhalgattam és átadom a helyem a következő áldozatnak.
Lássuk a tényeket részletezve. A 16K-s ajánlatodra tettem egy tullkép 15500-ast + a 7K-ért hírdetett rambókra tettem egy 6500-as ajánlatot, ez egybe 22K. Baromira lehúztalak nemde?.
SZóval ha holnap 22K Kp-re akarod váltani az alkatrészket, akkor privátba küldj légyszíves egy telefonszámot, felhívlak, és lebonyolítjuk. Ha nem, további sok sikert, és
freeup. -
Mephistoka
tag
23 és a tied mester!!!
Hogy legyen benne üzlet! Szerintem igy is lehuztal rendesen a hutovel! Ugy hogy 23 k ért a a tied!!! En bnne vok ebben a vilagban gondolom te is ugy hogy engem ne probalkoz le huzni ha nem teccck ar probalkozom tovabb! 23 k fixen a czakkpack valtozathoz
-
válasz
Mephistoka #18 üzenetére
hmmm... megveszem a 2 ram-bot is. czakkpakk 22K? és így a káposzta is jóllakik, meg a kecske is megmarad
-
válasz
Mephistoka #16 üzenetére
akkor kéretik eddigi ajánlatom figyelmen kívül hagyása amit a hűtőre tettem. Módosítanék 14K+1K-ra.
-
doxa
tag
válasz
Mephistoka #1 üzenetére
a hűtőről ha lehet valami infót, mert én nem ismerem...
persze próbáltam keresni de így nem találtam tt 7+
[Szerkesztve] -
válasz
Mephistoka #10 üzenetére
1 napot mindenképp kell nekem is várni, mert elméletileg csak holnap megyek pestre.
Tartanám a 16,5K-t, többet nekem nem ér, de valószínüleg úgyis rámlicitálnak.
szerk: helesírás
[Szerkesztve] -
válasz
Mephistoka #7 üzenetére
ajánlok érte 14K+2,5K-t.
-
Mephistoka
tag
-
Mephistoka
tag
Hát én olyan 25k ra gondoltam!!! Ha kell alku vagy valami akkor írjatok
-
bobsurf
őstag
napi max 2 up pls! Alapelvek...
Amúfgy nyugodtan mondhatsz rá árat, majd lealkudják -
Mephistoka
tag
-
Mephistoka
tag
-
Mephistoka
tag
-
Mephistoka
tag
Na szóval a téma adott! Akkor eladó lenne ez a két dolog egyben fixen!!! Ár ajánlatokat várok örömmel elöször felmérném mennyiért vinnétek! Utána mondok árat! Gari nincs már rá! Nagyon jó proci de viszont egy van vele ami nagyon tetszik hogy a gépemmel fel tudtam húzni 1916 mhzröl simán 2300mhz re ezt egyszer tettem meg 1 oráig futott és semmi baja nem volt de most anyagi gondok miatt eladó!!! Sürgösben! Remélem valakit érdekel! Megmondjuk öcsémnek akartam odaadni de nem kompatibilis a gépével ezért nem segítséget szeretnék hanem egy jó ajánlatott
Elöre is köszi! Vigyétek tényleg jó
Aktív témák
Hirdetés
- Solana Mobile Seeker Web3 okostelefon
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest