- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Aktív témák
-
hi
tag
Azert irtam, hogy nemszamit az arkulombseg, mert ha a lapot+procit csereltem volna, akkor vagy sis655 +meg intel P4 2.5 lett volna - vagy egy Asus nforce2 lap a 2500+ bartonnal. Szoval igy nem szamitott volna az intel es amd proci kozotti arkulombseg.
Epox 4pda2+ most is 140USD, de Sis 655 lapot max 70USD-ert foghato errefele. Igaz nem ugyanaz a korites, de ez akarhogyis csak a fele...
Abitot nem szeretem, barmilyen jo is legyen- tudom ezert sokan kiatkoznak, de en igy vagyok vele. -
Csak azt nem értem, hogy akkor miért írtad az első hozzászólásodban, hogy nem számít az árkülönbség? Most akkor számít vagy nem?
Egyébként pl az Abit IS-7E olyan 25 körül mozog, szvsz nem sokkal drágább, mint a Sis-es.
De ha már van egy Epox lapod, akkor minek eladni? Kb. annyiért vagy kevesebbért tudod eladni, mint a Sis-es lap újonnan. -
HiperG
addikt
Ezt nekem is el kell ismernem, ha csak videotömörítéshez kell a teljesítmény, akkor intel...
De 2,5 ghz-s helyett válaszd a 2,4C -t a 800Mhz-s FSB és a HT miatt...
És válassz hozzá egy i875/865 chipsetes fasza alaplapot :t -
hi
tag
Adobe premiere 6.5 es Pinnacle Studio 8.6. Ezenkivul meg DVD grab is erintett.
Intel 865PE lap van most, de lassu a proci. Az egyetlen lehetoseg hogy gyorsabb procit vegyek, ha eladom az Epox 4PDA2+ lapot a benne levo procival... -
turho
addikt
Mivel videofeldolgoznál? Mert nem mindegy.
Egyébként az Intelt jobban támogatják a video-utómunka programok. De ne sis, hanem Intel chipsettel lehetőleg. -
hi
tag
Melyiket valsszam ? Videofeldolgozas az erintett szakterulet, az arkulombsegek ez estben nem erdekesek. A Barton egy Asus A7n8X-GD -ben mukodne, az intel egy Sis655 chipsetes Asus P4SDX-ben.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest