- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
hi
tag
Azert irtam, hogy nemszamit az arkulombseg, mert ha a lapot+procit csereltem volna, akkor vagy sis655 +meg intel P4 2.5 lett volna - vagy egy Asus nforce2 lap a 2500+ bartonnal. Szoval igy nem szamitott volna az intel es amd proci kozotti arkulombseg.
Epox 4pda2+ most is 140USD, de Sis 655 lapot max 70USD-ert foghato errefele. Igaz nem ugyanaz a korites, de ez akarhogyis csak a fele...
Abitot nem szeretem, barmilyen jo is legyen- tudom ezert sokan kiatkoznak, de en igy vagyok vele. -
Csak azt nem értem, hogy akkor miért írtad az első hozzászólásodban, hogy nem számít az árkülönbség? Most akkor számít vagy nem?
Egyébként pl az Abit IS-7E olyan 25 körül mozog, szvsz nem sokkal drágább, mint a Sis-es.
De ha már van egy Epox lapod, akkor minek eladni? Kb. annyiért vagy kevesebbért tudod eladni, mint a Sis-es lap újonnan. -
HiperG
addikt
Ezt nekem is el kell ismernem, ha csak videotömörítéshez kell a teljesítmény, akkor intel...
De 2,5 ghz-s helyett válaszd a 2,4C -t a 800Mhz-s FSB és a HT miatt...
És válassz hozzá egy i875/865 chipsetes fasza alaplapot :t -
hi
tag
Adobe premiere 6.5 es Pinnacle Studio 8.6. Ezenkivul meg DVD grab is erintett.
Intel 865PE lap van most, de lassu a proci. Az egyetlen lehetoseg hogy gyorsabb procit vegyek, ha eladom az Epox 4PDA2+ lapot a benne levo procival... -
turho
addikt
Mivel videofeldolgoznál? Mert nem mindegy.
Egyébként az Intelt jobban támogatják a video-utómunka programok. De ne sis, hanem Intel chipsettel lehetőleg. -
hi
tag
Melyiket valsszam ? Videofeldolgozas az erintett szakterulet, az arkulombsegek ez estben nem erdekesek. A Barton egy Asus A7n8X-GD -ben mukodne, az intel egy Sis655 chipsetes Asus P4SDX-ben.
Aktív témák
Hirdetés
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Apple MacBook
- The First Berserker: Khazan
- Akvarisztika
- Android szakmai topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest