Keresés

Aktív témák

• g0tcha

tag

valami itt nagyon nincs rendben mivel visszavettem alapra a procit es lefuttattam a cpuburn nevezetu programot. alig 1 perc alatt 61 fokra ment fel a homerseklet, itt ki is kapcsoltam a progit mire eleg gyorsan 45-47 fokra visszasüllyedt... mi lehet a gaz? gyari paszta ami rajta van alapbol a bordan a rossz vagy mi? segitsetek pls!!!

• g0tcha

tag

re
    lehet mar elokerult valaha ez a tema de nem talaltam :(
    szal van egy 2500ös barcim 2005 MHz en (182*11; 1.675 V) egy asus a7n8x lapban amiben a legfrissebb bios van.
    olvasgattam par topicot es falcon rock 2 rol sokan jokat irtak es mivel kedvezo volt az ara megvettem.
    aida32 a cpu diode re 43 fokot a CPU ra 36 fokot ad ha nincs terhelesen... de ha megy 1 telepito meg mellette winamp vagy mediaplayer akkor felmegy a Cpu diode 60 fok korulre...
    kerdeseim: nem gaz hogy a huto aljan a gyari ''ragacs'' van es nem kentem at ilyen ezustos pasztaval amit egykoron meg a Titan d5tb hez adtak?

masik: mennyire bizhatok meg azokban az adatokban amiket BIOS ban kapok, mert volt olyan hozzaszolas hogy az Asus deszkak 5-6 fokot csalnak lefele... ha ez igy van akkor terhelesen 65-66 fok igazabol??

nincs a hazban semmi mas extra hutes csak az oldallap van leveve.
    ha meg vki mar irt errol akkor elnezest de nem talaltam meg :(

Aktív témák