Aktív témák
-
Nikk
senior tag
Nem tom, de biztos nem rossz. Nézz meg pár tesztet.
Amúgy ha ajánlat kell, akkor nekem is ugyanilyen gépem van, és a 2500+-os procit, 3200+-on járatom 1,725V mellett egy AeroCool HT-101-el, úgy, hogy teljesen stabil. Ha 1,8V-ot adok neki akkor 2277-et is viszi, de még feljebb is megy, csak akkor a memót kéne csendesíteni teljesítmény terén, szal marad a 202*11=2222Mhz
A 200-at nem tom de nem tudja, és mindenféle faszságot írkál rá ki az alaplap.
Link: [L]http://images.google.co.hu/imgres?imgurl=http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/Images/cooler/products/ht101-2.jpg&imgrefurl=http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/ht101.htm&h=208&w=200&sz=15&tbnid=Ec7XNU6oR0cJ:&tbnh=99&tbnw=96&start=2&prev=/images%3Fq%3DHT-101%26hl%3Dhu%26lr%3D%26ie%3DUTF-8[/L] -
Pyriel
tag
Jók a GlacialTech hűtők, legalábbis az árukhoz képest. Én Igloo 2520-ast használok, és 3000+-ra húzva a 2500+ Bartont, alapon 42C-on tartja. A Silent Breeze-t is ajánlották, de az nem tuningra való. Viszont nagyon csendes.
-
gyufa
tag
Silent Breeze 462 III. Nekem is ilyen van! 19db. 2500@3200 barton. Nekem nagyon bejött. 6e ft. Ha még több lóvéd van, akkor zalman. az 9ezer.
-
Sianis
addikt
Szerintem biztos! Jót tesz a gépnek az tuti!
-
Harline
csendes tag
http://prohardver.hu/pics/smileys/act_uplook.gifSziasztok! Szeretném megkérdezni a véleményeteket. Nekem van egy AMD Athlon XP 2500+-os processorom és azt felhúztam 2800-ra. De azért húztam fel mert nem sok külömbséget éreztem (gyorsaságban) a régi 1.3-as duronom és az uj 2500+-osom között. A 256 Mb 266 Mh-es memórim lehet az oka? Túl kevés? Ha http://prohardver.hu/pics/smileys/mad.gifvennék egy 512 Mb 400 mhzeset akkor már érezhetőbb gyorsulás lesz? Válashttp://prohardver.hu/pics/smileys/act_clap.gifzotokat nagyon értékelném. Kösz! Sziasztok!
-
-
Olvastam a tesztet. Nem említettem, hogy egyik másik jobb lenne. Annyit mondtam, a Zalman jó, ezt már többször bizonyította. Azt is mondtam, hogy a Thermalright jó. Azt is mondtam, hogy szakmailag egyetértünk. Meg azt is mondtam, hogy nem kell senkit véleményezni, mert azt nem kérte senki. Arra kíváncsiak, mi a véleményed egy hűtőről, nem arra, hogy hogy ítélsz meg egy fórumozót. Úgy látom, nem sikerült kihámoznod egy nap alatt sem.
-
Torry
addikt
Nem sértettél meg, semmi gond, bár a ''ismeretlen netes emberke'' egy picit rosszul esett, mindegy...
Az a gond, hogy mindegyik a Zalman is + a másik is sok már egy picit.
Ennyit nem szántam rá...
5000 körül mondjatok már valamit, ami megéri az árát! -
Egg
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne van egy MSI K7N2 Delta alaplapom egy AMD Athlon XP 3200+ Barton procival erre kéne egy jó hűtés nekem a GlacialTech Igloo Silent Breeze III. -t ajánlották.Nektek mi a véleményetek erről a hűtőröl?A zalman hűtő is jó lenne csak nem tudom rámegy e az alaplapra meg különösebben nem akarok belebonyolódni a szerelgetésbe.A válaszokat előre is köszönöm. -
Egy apróság. Mivel nem Floridában élek, mikro azt mondom, nagy név, csak nem ismert, nyilván arra gondlook, itthon nem ismerjük. Asszem' magyar disztributor sincs jelenleg.
Egyébként szakmailag, vagyis a tárgyban teljesen egyetértünk. Mindössze annyi a különbség, hogy nem nevezek senkit ''névtelen netokosnak'', hátha valaki szemében én vagyok az.
szerk: #249-re: egyrészt offba hajlik, másrészt ne csinálj úgy, mintha a #246-ban nem lenne egy nagy vödör cinizmus. Én sem mondtam, hogy van benne rossz szó... Bla-bla-bla.
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
Jim Tonic #247 üzenetére
Két apróság:
Nem igaz, hogy nem ismert, illetve csak Mo.-n nem ismert.
Nem mondtam, hogy a ZM nem jó, azt mondom, hogy nem az egyetlen jó.
Azt is mondom, hogy nem a legjobb.
Amúgy igenis a csorda szellem Top hűtése, lásd # 241. Tipikus.
De kedves Torry,nehogy megsértődj, eszemben sem volt téged bántani, csak nagyon kapóra jött. -
Ebben igazad van. A Thermalright nagy név, csak nem ismert. Én mindössze azt mondtam, a 7000A-(Al)Cu nem csupán a csordaszellem hűtése. Nem azért kell megvenni, mert mindenki azt veszi, hanem azért, mert jó.
szerk: #246-os hozzászólásod enyhén szólva is cinikus. Neki az tetszik, ő joga, ha használja. Ez már azért kicsit modortalan.
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
Jim Tonic #244 üzenetére
Gondoldod, hogy az általam favorizált kevesebb teszten bizonyított?
Amúgy hol mondtam én, hogy a ZM egy rossz hűtő? Mutass rá!
Az szokott itt abaj lenni, ha nem mindenki a bevett semákat fújja, akkor jönnek a névtelen netokosok.
Nincs itt semmi baj a modorral, csak néha dolgokat más szemszögből is kell nézni, nem csak a csorda szellem létezik.
[Szerkesztve] -
héja
tag
próbáld ki [L]http://web.axelero.hu/almkft[/L]
-
Torry
addikt
Nah akkor mondjatok nekem valami nagyon fasza hűtőt úgy 5000-7000-ig!
Legyen jó hűtése, és halk is ha lehet... -
Joee
csendes tag
Nekem egy Athlon 2400+ om van /thoroughbred/ amit 2355 MHz -en járatok /15*157Mhz 1.675 V/ és a gyári hűtővel /ami igen csendes/ 55 fokon megy. Ajánlom mindenkinek.
-
Torry
addikt
Ha tényleg jót akartok, akkor COOLINK NPH2-es hűtőt szerezz be!
-
g0tcha
tag
valami itt nagyon nincs rendben mivel visszavettem alapra a procit es lefuttattam a cpuburn nevezetu programot. alig 1 perc alatt 61 fokra ment fel a homerseklet, itt ki is kapcsoltam a progit mire eleg gyorsan 45-47 fokra visszasüllyedt... mi lehet a gaz? gyari paszta ami rajta van alapbol a bordan a rossz vagy mi? segitsetek pls!!!
-
g0tcha
tag
re
lehet mar elokerult valaha ez a tema de nem talaltam :(
szal van egy 2500ös barcim 2005 MHz en (182*11; 1.675 V) egy asus a7n8x lapban amiben a legfrissebb bios van.
olvasgattam par topicot es falcon rock 2 rol sokan jokat irtak es mivel kedvezo volt az ara megvettem.
aida32 a cpu diode re 43 fokot a CPU ra 36 fokot ad ha nincs terhelesen... de ha megy 1 telepito meg mellette winamp vagy mediaplayer akkor felmegy a Cpu diode 60 fok korulre...
kerdeseim: nem gaz hogy a huto aljan a gyari ''ragacs'' van es nem kentem at ilyen ezustos pasztaval amit egykoron meg a Titan d5tb hez adtak?
masik: mennyire bizhatok meg azokban az adatokban amiket BIOS ban kapok, mert volt olyan hozzaszolas hogy az Asus deszkak 5-6 fokot csalnak lefele... ha ez igy van akkor terhelesen 65-66 fok igazabol??
nincs a hazban semmi mas extra hutes csak az oldallap van leveve.
ha meg vki mar irt errol akkor elnezest de nem talaltam meg :( -
tts
addikt
Nálam most egy Thermalright SLK-900U egy 92 mm-es Papst-al egy 3200+-on futó 2500+-t (1,8 V) fél óra CPUBurn után 52-53 fokon tart.
-
vodika
tag
Hali Srácok!
Már korábban is sok segítséget kaptam erről az oldalról, most is Titeket kérnélek meg némi ''agyrohamra''!
A kérdés a következő: adott egy Athlon 2500+ AMD és hozzá egy Gigabyte GA-7VT600-L alaplap CooLink 350W-os táppal,
2*256MB DDR 400MHz-es RAM-mal Spire Whisperrock IV hűtő, Club 3D ATI Readon 9200 vezérlő.
Még egy 60GB háttértár és egy LG combo... Kb. ennyi. Ja és adott még egy ház, aktív hűtés nélkül..
Na már most, alapban (Windows XP futkos) a BIOS és az AIDA szerint is a proci 63 fokos!!! De ezt fixen tartja, ha nem terhelem túl... :O
Ez normális?? Proci venti 2500 körül pörög... :F
Most akarok venni a ház oldlára egy rendszer ventit is... Tudtok valami jót és halkat javallni??
Ja és bocs ha valaki már unja az ilyen jellegű kérdéseket, de most tényleg nem volt időm tetőöl talpig elolvasni minden
topic-ot és hozzászólást!
Előre is köszi skacok!
Üdv:
Vodika -
Sianis
addikt
HURRÁÁÁÁ!!!
Csak befért a Zalman 7000 Cu :DD , már csak 4 db Silnet Blade kell, és tökéletes csaend és nyugalom gfog uralkodni a gépházban... -
Sianis
addikt
Sziasztok!!!!
Olyan hűtőt keresnék,a mi felmegy a foglalatra, nem a lyukakba megy bele! Sajnos hiába a jó Zalman, de a foglalat körüli dolgoktól, nem fér el a hűtő! Milyen minőségi, halk hűtőt tudnátok ajánlani? -
Ijk
nagyúr
Hi!
Akinek Whisperrock4 van 2500bartonnal mennyire melegszik a cucc, mert nekem most 2500-ön járatva 1.5 V-on internetezésnél a proci eléri az 50 °C-ot is?
Szóval valami megoldás kellene, mert itt még csúnya dolgok is történhetnek. -
-
gabesz82
őstag
Sziasztok! Szerintetek elég lehet egy Coolermaster CP5-8JD1F hűtő 2500+@3200+ tuninghoz?? Vagy inkább egy Coolermaster Aero 7 Lite??
-
csibuk
csendes tag
válasz
tamas666 #204 üzenetére
Fogalmam sincs (már ami a terhelést illeti). Far Cry-oztam 1-2 órát és miután kiléptem megnéztem az AsusProbe-ban.
Egyébként van direkt olyan progi, ami leterheli a procit?
Az AIDA nálam furcsán működik. Eddig egy A7N8X-X lapom volt, ott kiírta ezt a ''CPU Diode'' szöveget és a hozzá tartozó hőmérsékletet (ami megjegyzem nem egyezett az AsusProbe-al), de most egy A7N8X-E Deluxe-om van itt nincs Cpu Diode sor, viszont a Probe már korrekt adatokat ír ki (legalábbis a Bios-al egyezik). -
tamas666
csendes tag
Rosszul írtam: Most (2500+ tuning nélkül) max. terhelésnél 45°C-ig ment föl maximum, az 55-56 °C, ha 3200+-ra tuningolva van!
-
tamas666
csendes tag
Egy kérdés még: Biztos, hogy megterhelted te azt a procit? Vagy jó helyen nézed? Az AIDA-ban nézd meg a CPU-Diode a CPU-magé! Mert nekem terhelésnél (még tél végén) 20 °C-os szobahőmérséklet mellett volt egyszer 92°C-os, de általában úgy 80-90°C környékén mozgott max. terhelésnél (2500+ felhúzva 2000 MHz-re).
Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged