- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Köszönöm a hozzászólásokat!
Még az intel J2900 is elkezdett zakatolni a fejemben... Néztem benchmark-ját, az AM1-nél gyengébb, de az A4-5000-nél nem. -
Gabor970
addikt
Sziasztok!
AM1-es gépet szeretnék összerakni. (lecserélendő a külső eszközökkel használt MSI Wind netbookom -Atom 1mag 1,6GHz, 2Gb RAM) Szerintetek az Asrock-nak az a lapja, ami külső notebook tápról is megy, jó választás? Valamiért szimpatikus megoldás, bár semmi tapasztalaom, hogy így jobb, vagy inkább egy házzal ami tápos? Nekem valami kisebb méretű ház kellene, abban nehezebben oldom meg a tápot is.
Mennyire számít, hogy minél gyorsabb ramokat rakjak bele? 4GB-nyit tervezek. Játéra nem igazán lesz használva, csak a fenti netbookon már a facebook görgetés is lassan megyEzért szeretnék valami gyorsabb, de kisfogyasztású netezős kicsi gépet (nappaliban használom)
Gondolkodtam egy AMD E-450-es használt netbookon is, de gondolom az is jóval lassabb egy ilyen AM1-nél.Köszönöm előre is a tanácsokat!
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy kicsi ócsó, csendes, kisfogyasztású szgépet. Eddig Brazost szerettem volna, mivel évek óta tart a szerettem volna, most legalább itt az AM1, amit talán meg is valósitok. Leginkább visszatalálás miatt irtam
No kezdetnek elolvasom az eddigieket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest