- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
radi8tor #4262 üzenetére
Éppenséggel van még egy optikai hely, de sajnos a tekergetést, meg bújtatást nagyon nem szereti az optikai kábel(Tapasztaltam az Xbox-szal való összekötés során), ezért vettem az U5-t, meg hozzá egy minőségi koax kábelt...
(Koaxot hangtopikba jobbnak mondták)
Végül is megvagyok elégedve a Xonarral, szóval akkor marad ez, csak gondoltam akkor még egy kütyüvel kevesebb lenne.Jól néz ki a házad. Milyen ház ez ?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Mini PC-t szeretnék összerakni, vagy kompletten venni(amennyiben megfelel az igényeimnek), 1080p mkv/mp4 lejátszás HDMI-n keresztül BenQ W1070 projektorra. 24Hz-et támogatja a projektor. Bírják ezek a lapok a 24Hz-et FHD-ban?
Böngésznék(sokszor elég sok megnyitott lappal a FF-ban), utorrent menne, illetve amíg kivetítem a képet a projektorra. MPC-HC-vel szeretném lejátszani, ugyanis ehhez van Androidos Remote alkalmazás.
Egy SSD-t szeretnék(120Gb - 240Gb - még nem tudom) a gyorsaság miatt, illetve van jelenleg egy WD Black 1TB, és RED 3TB. Ezek egyelőre mindenképp maradnának, nem tudom mikor lesz időm lepucolni őket és szelektálni, de baromi sok ideig tartana, úgyhogy jelenleg ezekkel is kell számolnom.
A másik dolog pedig Asus Xonar U5 USB-s külső hangkártya, amivel KOAX kábellel megyek az erősítőbe az 5.1 miatt. Mivel digitális jelről van szó, nem tudom, hogyha olyan alaplapot(már,ha létezik) választanék, amin van koax kimenet, nem tudom mennyivel romolna a hangminőségem a külső hangkártyához képest?
HDMI projektor miatt kell, illetve DVI monitorom van szóval HDMI + DVI , de igazából 2 HDMI lenne talán a legjobb megoldás.Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest