- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
válasz
radi8tor #4589 üzenetére
TOSHIBA Desktop 3TB 7200rpm 64MB SATA3 DT01ACA300
Teljesen elégedett vagyok a gép egészével, arra amire használom tökéletes. Ezt a filmnézés közbeni letöltés dolgot leszámítva, szerintem az energiatakarékosság lesz a ludas, kipróbálom "kiegyensúlyozott" módban, és megírom mi a helyzet.
Szerk.: MPCHC-t (x64) használok!
-
KillBorn
senior tag
válasz
radi8tor #4587 üzenetére
Köszi az infót! Nem játtszom ezen a gépen, netezős, letöltős, adattárolós, filmnézős gép, TV-re van kötve, hogy ne a Paks III. menjen ilyen esetekben is.
Kipróbálom valami 20+ gigás 1080p-s filmen mit bír. 720p-ben nézek mindent, de kezd késni a kép, és pattog a hang ha 10 megával töltök közben, le kell vennem a letöltést 640 kb/sec-re, és akkor teljesen OK. (ezért gondoltam egy VGA bővítésre)
Mondjuk lehet az a baj, hogy biosban is és windowsban is szuper energiatakarékoson van, és se a gpu se a cpu nem mozdul el a min órajelekről.
-
KillBorn
senior tag
Sziasztok! A HTPCmben jelenleg egy Athlon 5350-es APU van, 8Gb ram mellett. Milyen VGA-val érdemes bővíteni a konfigot? Érdemes-e egyáltalán? Első körben a R7 250-et vagy R7 360-at néztem, szűk keresztmetszet a 2GB GDDR5, és hogy simán vigye nagyobb 1080p filmeket, esetleg a 4K-t.
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest