- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
AM1-et ugyanúgy asztali kategória szerintem, ha erre gondolsz, csak egy picivel van lejjebb pozicionálva, mint az Intel, hiszen maga a processzor árai közel vannak
AMD honlapján ez van: "Everyday computing just got an upgrade", "Get to fun, faster, with a system that boots and loads applications quickly and easily. Enjoy reliable, responsive performance on thousands of software applications—including those that let you communicate with family and friends."
Baltoafarkas: Igen, én is 1080p-ről beszéltem, maximum arra használom a gépet
-
PuMbA
titán
Egyik tesztben sincs semmi kiugró, mindkettő alapgép, 1 vinyóval és a lehető legkevesebb kiegészítővel, ezért fer a teszt szerintem
"Bocs de ezt a hétmérföldes marhaságot a szádba kezedbe adták vagy egyedül találtad ki?"
Magamtól, én használok AM1-es platformot és használok Intel-t is. Egy kis Windows Update, mellette letöltesz, megnyitsz egy hangkódoló programot, hogy átnyomj egy számot más formátumba és simán meg van fogva egy AM1-es proci és ez mindennapi használat. Anno amikor megvettem azt gondoltam, hogy ez azért nem lesz akkora gond neki, de Intelen jóval gördülékenyebben megy az egész
HTPC-nek viszont kiváló az AM1 még jelenleg.
"Nem tudom 43 vs 35W nekem nem tűnik ugyan annak"
Nekem sem ugyanaz, csak most a G3900-ről beszélnük és nem a tesztben lévő G4400-ról, de ezt jeleztem és ezért néhány Watt-ot le kell számolni belőle
-
PuMbA
titán
"AMD nél a 25W az a processzor űber max felvétele, nyilvánvalóan átlag használat alatt ezt nem fogja elérni. Tehát a kettő megadása eleve eltér egymástól."
Nem tudom, hogy te mit néztél az általam linkelt Guru 3D cikkben, de a harmadik grafikonon tisztán látszik, hogy játék alatt és bármi, ami jobban leterheli és kihasználja a CPU-t aközben 34-36W-ot fogyaszt egy APU-s gép
Az Intelnél pedig a 38W a gép szintén leterhelt fogyasztása, tehát netezés meg filmnézés közben ennél kevesebb
"mITX lap intelhez 23k+"
Előbb írtam 18k-ért egy mATX lapot
De mindegy, az AM1-es CPU-k YT alatt nagyon pörögnek, nem fogja kibírni annyi évig, mint az Inteles konfig
(#4161) qqcqqc: Javítottam, de ettől még pariban van az Intel gép fogyasztása, mert az is a teljes gépre vonatkozik
"The overall system power draw of this Pentium G4400 + Intel H110 micro-ATX setup was very good with an average power draw of just 38 Watts during benchmarking and a peak of 43 Watts. "
-
PuMbA
titán
Az mindegy, hogy 51W van odaírva, le van tesztelve az Intel összeállítás (ez már a nagyobb G4400) és konnektorból legnagyobb terhelésen 38W-ot fogyaszt, ugyanannyit, mint az 5350 konnektorból mérve
Alaplap drágább, igen, ASROCK H110M-HDS 18k-ba kerül ami már jó, de a géped jóval jobb is lesz, mint egy AM1-es
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest