- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
AM1-et ugyanúgy asztali kategória szerintem, ha erre gondolsz, csak egy picivel van lejjebb pozicionálva, mint az Intel, hiszen maga a processzor árai közel vannak
AMD honlapján ez van: "Everyday computing just got an upgrade", "Get to fun, faster, with a system that boots and loads applications quickly and easily. Enjoy reliable, responsive performance on thousands of software applications—including those that let you communicate with family and friends."
Baltoafarkas: Igen, én is 1080p-ről beszéltem, maximum arra használom a gépet
-
PuMbA
titán
Egyik tesztben sincs semmi kiugró, mindkettő alapgép, 1 vinyóval és a lehető legkevesebb kiegészítővel, ezért fer a teszt szerintem
"Bocs de ezt a hétmérföldes marhaságot a szádba kezedbe adták vagy egyedül találtad ki?"
Magamtól, én használok AM1-es platformot és használok Intel-t is. Egy kis Windows Update, mellette letöltesz, megnyitsz egy hangkódoló programot, hogy átnyomj egy számot más formátumba és simán meg van fogva egy AM1-es proci és ez mindennapi használat. Anno amikor megvettem azt gondoltam, hogy ez azért nem lesz akkora gond neki, de Intelen jóval gördülékenyebben megy az egész
HTPC-nek viszont kiváló az AM1 még jelenleg.
"Nem tudom 43 vs 35W nekem nem tűnik ugyan annak"
Nekem sem ugyanaz, csak most a G3900-ről beszélnük és nem a tesztben lévő G4400-ról, de ezt jeleztem és ezért néhány Watt-ot le kell számolni belőle
-
PuMbA
titán
"AMD nél a 25W az a processzor űber max felvétele, nyilvánvalóan átlag használat alatt ezt nem fogja elérni. Tehát a kettő megadása eleve eltér egymástól."
Nem tudom, hogy te mit néztél az általam linkelt Guru 3D cikkben, de a harmadik grafikonon tisztán látszik, hogy játék alatt és bármi, ami jobban leterheli és kihasználja a CPU-t aközben 34-36W-ot fogyaszt egy APU-s gép
Az Intelnél pedig a 38W a gép szintén leterhelt fogyasztása, tehát netezés meg filmnézés közben ennél kevesebb
"mITX lap intelhez 23k+"
Előbb írtam 18k-ért egy mATX lapot
De mindegy, az AM1-es CPU-k YT alatt nagyon pörögnek, nem fogja kibírni annyi évig, mint az Inteles konfig
(#4161) qqcqqc: Javítottam, de ettől még pariban van az Intel gép fogyasztása, mert az is a teljes gépre vonatkozik
"The overall system power draw of this Pentium G4400 + Intel H110 micro-ATX setup was very good with an average power draw of just 38 Watts during benchmarking and a peak of 43 Watts. "
-
PuMbA
titán
Az mindegy, hogy 51W van odaírva, le van tesztelve az Intel összeállítás (ez már a nagyobb G4400) és konnektorból legnagyobb terhelésen 38W-ot fogyaszt, ugyanannyit, mint az 5350 konnektorból mérve
Alaplap drágább, igen, ASROCK H110M-HDS 18k-ba kerül ami már jó, de a géped jóval jobb is lesz, mint egy AM1-es
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo 3DS és DS topic
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest