Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
zsolt320i #2364 üzenetére
85+-os a hatásfoka (az van ráírva), semmi hangja nincs
De itt van a táp adatlapja
A táppal szemben lévő ventinek való lyukacsozás kb semmit sem ér, oda nem tudszventit betenni az alaplaptól. A táp mellé már befér egy 60 mm-es venti, oda tettem is egyet, hogy szellőztesse a HDD-t. A Slim DVD író alatt kellett egy kis szivacsot alkalmaznom, mert nagy hely van neki hagyva, picit lötyög. ezt leszámítva jó ház. De amit a saját konfigomhoz vettem In Wn BP671-est, nekem jobbnak tűnik ennél a Chieftec-nél
(#2363) radi8tor1:
Akkor mindenképpen a driverek között kell csemegéznem, ahogy kivettem a hozzászólásokból -
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsolt320i #1580 üzenetére
Na várj.
Memóriát én is piszkáltam, de csak annyit hogy kézzel lőttem be az időzítéseket, meg 1T command rate.
Viszont ez azt eredményezte, hogy nem indult el mindig a gép, kiírt valamit (nem emlékszem), de windows is panaszkodott. Ellenben jól működött a gép, de hasonló dolgokat tapasztaltam.Állítsd RAM-ot Auto-ra és nézd meg úgy.
-
válasz
zsolt320i #1551 üzenetére
Az APU-nak és a memóriának nem hiszem, hogy ehhez köze lenne: ha az 5350-nel lenne valami, akkor már a Win8 alatt lennének kékhaláljaid, a memóriával meg dettó... Szerintem ez a Win8 és a lap között lesz valami "kedves meglepetés"...
Az UEFI-ben nem lett állítgatva a secure boot? Vagy valami. Második kérdés: ez már nem az első eset? (Tehát egy korábbi frissítés után is csak a BIOS reset oldotta meg?)
-
válasz
zsolt320i #827 üzenetére
Én egy ilyet vettem: LINK
1x4GB... A memóriamennyiség több mint kielégítő, a 2 modulnak meg nem sok értelme van, hisz úgysem dual channel-es. (Viszont így még tehetsz be mellé később, ha akarsz.)
szerk: arra figyelj, hogy a memót "lassabban" hajtják a lapok, mert a Kingston az spd-ben a Jedec szabány szerinti dolgokat állította be. Viszont manuálisan át lehet (kell) állítai a bios-ban. (ITT értekeztem erről korábban.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest