Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
zsolt320i #2364 üzenetére
85+-os a hatásfoka (az van ráírva), semmi hangja nincs
De itt van a táp adatlapja
A táppal szemben lévő ventinek való lyukacsozás kb semmit sem ér, oda nem tudszventit betenni az alaplaptól. A táp mellé már befér egy 60 mm-es venti, oda tettem is egyet, hogy szellőztesse a HDD-t. A Slim DVD író alatt kellett egy kis szivacsot alkalmaznom, mert nagy hely van neki hagyva, picit lötyög. ezt leszámítva jó ház. De amit a saját konfigomhoz vettem In Wn BP671-est, nekem jobbnak tűnik ennél a Chieftec-nél
(#2363) radi8tor1:
Akkor mindenképpen a driverek között kell csemegéznem, ahogy kivettem a hozzászólásokból -
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsolt320i #1580 üzenetére
Na várj.
Memóriát én is piszkáltam, de csak annyit hogy kézzel lőttem be az időzítéseket, meg 1T command rate.
Viszont ez azt eredményezte, hogy nem indult el mindig a gép, kiírt valamit (nem emlékszem), de windows is panaszkodott. Ellenben jól működött a gép, de hasonló dolgokat tapasztaltam.Állítsd RAM-ot Auto-ra és nézd meg úgy.
-
válasz
zsolt320i #1551 üzenetére
Az APU-nak és a memóriának nem hiszem, hogy ehhez köze lenne: ha az 5350-nel lenne valami, akkor már a Win8 alatt lennének kékhaláljaid, a memóriával meg dettó... Szerintem ez a Win8 és a lap között lesz valami "kedves meglepetés"...
Az UEFI-ben nem lett állítgatva a secure boot? Vagy valami. Második kérdés: ez már nem az első eset? (Tehát egy korábbi frissítés után is csak a BIOS reset oldotta meg?)
-
válasz
zsolt320i #827 üzenetére
Én egy ilyet vettem: LINK
1x4GB... A memóriamennyiség több mint kielégítő, a 2 modulnak meg nem sok értelme van, hisz úgysem dual channel-es. (Viszont így még tehetsz be mellé később, ha akarsz.)
szerk: arra figyelj, hogy a memót "lassabban" hajtják a lapok, mert a Kingston az spd-ben a Jedec szabány szerinti dolgokat állította be. Viszont manuálisan át lehet (kell) állítai a bios-ban. (ITT értekeztem erről korábban.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazon Fire TV stick/box
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest