Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
zsolt320i #2364 üzenetére
85+-os a hatásfoka (az van ráírva), semmi hangja nincs
De itt van a táp adatlapja
A táppal szemben lévő ventinek való lyukacsozás kb semmit sem ér, oda nem tudszventit betenni az alaplaptól. A táp mellé már befér egy 60 mm-es venti, oda tettem is egyet, hogy szellőztesse a HDD-t. A Slim DVD író alatt kellett egy kis szivacsot alkalmaznom, mert nagy hely van neki hagyva, picit lötyög. ezt leszámítva jó ház. De amit a saját konfigomhoz vettem In Wn BP671-est, nekem jobbnak tűnik ennél a Chieftec-nél
(#2363) radi8tor1:
Akkor mindenképpen a driverek között kell csemegéznem, ahogy kivettem a hozzászólásokból -
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsolt320i #1580 üzenetére
Na várj.
Memóriát én is piszkáltam, de csak annyit hogy kézzel lőttem be az időzítéseket, meg 1T command rate.
Viszont ez azt eredményezte, hogy nem indult el mindig a gép, kiírt valamit (nem emlékszem), de windows is panaszkodott. Ellenben jól működött a gép, de hasonló dolgokat tapasztaltam.Állítsd RAM-ot Auto-ra és nézd meg úgy.
-
válasz
zsolt320i #1551 üzenetére
Az APU-nak és a memóriának nem hiszem, hogy ehhez köze lenne: ha az 5350-nel lenne valami, akkor már a Win8 alatt lennének kékhaláljaid, a memóriával meg dettó... Szerintem ez a Win8 és a lap között lesz valami "kedves meglepetés"...
Az UEFI-ben nem lett állítgatva a secure boot? Vagy valami. Második kérdés: ez már nem az első eset? (Tehát egy korábbi frissítés után is csak a BIOS reset oldotta meg?)
-
válasz
zsolt320i #827 üzenetére
Én egy ilyet vettem: LINK
1x4GB... A memóriamennyiség több mint kielégítő, a 2 modulnak meg nem sok értelme van, hisz úgysem dual channel-es. (Viszont így még tehetsz be mellé később, ha akarsz.)
szerk: arra figyelj, hogy a memót "lassabban" hajtják a lapok, mert a Kingston az spd-ben a Jedec szabány szerinti dolgokat állította be. Viszont manuálisan át lehet (kell) állítai a bios-ban. (ITT értekeztem erről korábban.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest