- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
válasz
iMaverick #421 üzenetére
Hát egy kis Googlizás azért segíthet... Igaz, nem ua. az alaplap, de az extra SATA vezérlő mégis ua.
The SATA3_A1 and SATA3_A2 are connected to the ASMedia 1061 storage controller. The ASMedia storage controller should only be used for HDDs and only as a last resort. It should never be used for SDDs or optical disks as there are tons of issues which will arise. These are not the same as the Intel PCH SATA3 ports which are SATA3_0 and SATA3_1.
Akkor én a "jó" SATA portra dugtam a HDD-met... (Nem az ASMedia-sra.)
-
-
superTibcsi
aktív tag
-
apatyas
Korrektor
válasz
iMaverick #284 üzenetére
Ha már felraktad, láttál benne host clock állítást? 100MHz -> 130MHz vagy valami? Van még ezen kívül az extreme tuning utility is, azt is megnéznéd kérlek?
-
-
válasz
iMaverick #206 üzenetére
Csakhogy örüljek, nem sokkal a hsz-om után jött az sms a boltból, hogy mehetek a Kabini-ért... Beröfentettem, eddig korrekt. Az egész érezhetően gyorsabbá vált. (Végül 14e-et kellett ráfizetnem a Brazos-ra.)
Fogyasztást még nem mértem, egyelőre örülök az új jövevénynek.
-
lehella
senior tag
válasz
iMaverick #149 üzenetére
Nekem szimpatikus a Chieftec ezen megoldása, mert minden egyben van és a házikó is tetszik, nem is nagyon találtam elfogadható áron, pláne nagy választékot. A külső táp egyébként tök jó ötlet, de elhelyezése azért nem tetszik, mert szem előtt lenne itthon. Aktív ventivel is elfogadhatóan halk tud lenni szerintem.
Ha nekem lenne picoPsu-m akkor nem vennék már beépített tápos lapkát, bár én nem vagyok tisztában annyira ezeknek a hatásfokával -
Nova96
őstag
válasz
iMaverick #16 üzenetére
Majd eldől, itt nagy ugrás lenne pedig ugyan úgy brazos van .(#19) sb
Mivel én nagyrészt animéket nézek én azt mondom nem így van, mivel az általában ténylegesen jobb mint a 720p.
Ha upscale 1080p az anyag akkor tényleg fent áll, egyébként nem kéne ilyet csinálnia vagyis saját tapasztalat.De, az is lehet becsúszott egy 720p 10-bites anyag, azért volt képregény. Ami megeszi a gépet ha nincs jól beállítva (igaz egyébként is eszi rendesen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- iPhone-t használók OFF topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hálózati / IP kamera
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 8300 mAh, maradhat?
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest