- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
lomposs
csendes tag
Heló-heló! Eddig csak olvasgattam a hozzászólásaitokat, de ezek a problémák azt hiszem mind eltörpülnek az enyém mellett. Őszintén szólva ez a dolog már hónapok óta húzódik, elég hosszú, de azért elmesélem hátha valaki tudna segíteni, vagy már találkozott hasonló problémával. Kb. 1 éve vettem AMD Barton 3200+ procit, és egy ASUS A7N8X-Deluxe alapba került, mellette 1024 DDR, egy ATI Radeon 9550XT. A proci soha nem volt húzva! Úgy fél évig gond nélkül működött, de aztán elkezdett hibaüzenetek nélkül az asztalra ugrani mindenféle progiból. MediaPlayer, Office, Játék, mindegy volt neki. Aztán elvégeztem egy formatot a gépen, gondoltam segít. Ló***t. Ezután súlyosbodott a helyzet, és már inkább merevre fagyott a rendszer. Ha 3200 helyett visszabutítom 1000mhz-es órajelre, akkor viszonylag stabilan el lehet használni, de abban a pillanatban h alap órajelen használod újra merevre fagy, kb. 10 percen belül.
Hardware cserék: DDR, Alaplap, HDD - egyik sem segített (mondjuk csak tapogatózás volt)
Ami letaglózott: a Prime 95-re azt mondja, hogy sajnos képtelen torture tesztre.
Bocsa a hosszú esóért, de azért hátha valakinek támad valami mentőötlete.
CSÍRSZ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged