Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lomposs

csendes tag

válasz Tomi 16 #47 üzenetére

Heló-heló! Eddig csak olvasgattam a hozzászólásaitokat, de ezek a problémák azt hiszem mind eltörpülnek az enyém mellett. Őszintén szólva ez a dolog már hónapok óta húzódik, elég hosszú, de azért elmesélem hátha valaki tudna segíteni, vagy már találkozott hasonló problémával. Kb. 1 éve vettem AMD Barton 3200+ procit, és egy ASUS A7N8X-Deluxe alapba került, mellette 1024 DDR, egy ATI Radeon 9550XT. A proci soha nem volt húzva! Úgy fél évig gond nélkül működött, de aztán elkezdett hibaüzenetek nélkül az asztalra ugrani mindenféle progiból. MediaPlayer, Office, Játék, mindegy volt neki. Aztán elvégeztem egy formatot a gépen, gondoltam segít. Ló***t. Ezután súlyosbodott a helyzet, és már inkább merevre fagyott a rendszer. Ha 3200 helyett visszabutítom 1000mhz-es órajelre, akkor viszonylag stabilan el lehet használni, de abban a pillanatban h alap órajelen használod újra merevre fagy, kb. 10 percen belül.

Hardware cserék: DDR, Alaplap, HDD - egyik sem segített (mondjuk csak tapogatózás volt)

Ami letaglózott: a Prime 95-re azt mondja, hogy sajnos képtelen torture tesztre.

Bocsa a hosszú esóért, de azért hátha valakinek támad valami mentőötlete.

CSÍRSZ!

Új hozzászólás Aktív témák