Új hozzászólás Aktív témák
-
cyrix
csendes tag
válasz
szacsee #2996 üzenetére
Ubuntuval live-ról is tökéletes minden (net, hang, igp), nekem Asrock FM2A75 Pro4-M van.
Szerintem baromi kevés olyan mai hardver van ami kifogna az Ubin, inkább a régebbi (6 évnél öregebb) wifi adapterekkel szokott gond lenni (saját tapasztalat), mert azok kikerültek a támogatásból. De megoldható ez is ndiswrapper + windows-os driver használatával. -
cyrix
csendes tag
"+ Mindenkinek: Linux alatt hogy szuperál az APU?
"
Az Ubuntu szárnyal az 5800K-val
, most a xorg + gallium 0.4 gyorsít mert a catalyst-ot (fglrx) nem tudtam még felrakni a 3.7.1-es kernel miatt. A "gyári" 3.5.21-es kernellel simán felment a Catalyst, gondolom a 3.7.1 csak később lesz támogatva.
-
cyrix
csendes tag
válasz
troszti #2982 üzenetére
Itt egy cikk a prociról: A4-5300 teszt by tikshow
Ha nem kell SATA 6Gbit/s vagy USB3.0 akkor a tesztben szereplő konfig teljesen jó (A55).
P4 után nagy ugrás lenne az biztos. -
cyrix
csendes tag
válasz
domnorbi #2967 üzenetére
Nekem is Pro4-M megy egy 5800k-val hétfő óta. Pöccre ment minden összerakás után és azóta is hibátlanul megy Win7-el és Ubuntuval egyaránt napi 8-10 órát. Itt már hűtőbordás a VRM, bár azt nem néztem, hogy mennyire melegszik fel nagyobb terhelés után. Egyedül a Predatorokat nem sikerült stabilizálni 2400MHz-en, 2133-on viszont minden okés.
-
cyrix
csendes tag
Asrock FM2A75 Pro4-M lap 2400-as Predatorokkal 1,3 profillal 2133MHz-en, a másikban (1.2) nem indult el a gép, az lenne elvileg a 2400-as.
-
cyrix
csendes tag
Délben dobtam össze az új gépemet A10-5800k APU-val és Asrock FM2A75 Pro4-M lappal!
Nagyon szépen megy a kicsike, eszem megáll mekkora kakaó van az igp-ben (8600gt után).
A 8Giga Predator 2133MHZ-en ketyeg XMP profillal. A régi AM2-es gépről átmentettem a halk Thermaltake TMG A2 hűtőt, 47C volt a max amit mértem játékok alatt. -
cyrix
csendes tag
válasz
FireKeeper #739 üzenetére
Az A85W-t nem tuningra szánták, 100w-ig meg elég a 4 pin is.
Remélem hamarosan kapható lesz az A85X, egy 5800K-t és 8giga 2400-as predatort szeretnék még mellé.Itten vane:
-
cyrix
csendes tag
Szevasztok!
Biostar FM2-es lapja van valakinek?
Az A85X-et néztem ki, de még nem lehet kapni sehol, csak az A85W van egy pár helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Filmgyűjtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest