Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrej1
aktív tag
válasz
solfilo #17181 üzenetére
Szia !
Olvasgatva a topicot és a válaszokból leszűrtem, hogy APU-s megoldás nem jó.
Az adatlapomon lévő cuccaim vannak . 6 éve próbáltam egy időtállóbb configot összerakni . A tápot is így választottam . Szerintem azt nem kellene vennem Corsair HX520w . Szóval most is arra törekszek , hogy min 3-4 évet kitartson .
A monitorom 22" 1680x1050 .
Most 80 k van rá alaplap+proci+ram+vga de mivel az APU-s projekt az alapjainál elbukott ezért csak alaplap+proci+ram majd később februárban VGA olyan 50 k környékén .
Amivel rendszeresen játszok UT2K4 Titanfall . És természetesen minden mai játékot szeretnék kipróbálni .
i5-ös prociból és lappból milyet lenne érdemes venni . Nagy különbség van a socket 1155 és az 1156 között az árukat leszámítva ?
De ezeket a kérdéseket már nem is ebben a topicban kellene feltennem
-
Andrej1
aktív tag
válasz
tamikomac #17180 üzenetére
Szia ! Köszönöm a kimerítő választ
.
Nem ragaszkodom az új alkatrészekhez . Itt az aprón akarok keresni használt garanciás alkatrészeket .
Azt szűrtem le , hogy az APU-s megoldás nem nyerő, akkor ezt hanyagolom . LGA 1155 Intel i5 vonalon nézelődök .Igen 100k val jóval egyszerűbb lenne az élet .
-
Andrej1
aktív tag
Sziasztok .
Gép vásárlása előtt állok . Végigolvastam nem kevés HSZ-t . Nem tudom eldönteni mit vegyek. 80 k a keret amiből CPU,VGA,RAM,Alaplap-nak kell kijönnie. játékra kellene és pici tunigra .
Első gondolatom A10 7850k ez a proci volt mert akkor nem kellene vennem VGA-t azonnal ráérnék pár hónap múlva . Jó választás lenne egy APU-s rendszer ? Vagy 80k értékben mit érdemes venni ?
Tisztában vagyok hogy az APU-s rendszerek nem éppen gamer configok . Kompromisszum képes vagyok .
Ha később vennék egy izmosabb VGA-t gondolom az pénzkidobás lenne az APU-s rendszerhez . De most csak ennyi lové van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Motoros topic
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmgyűjtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest