- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
de ha kb. 50-ből mutatsz egy a jelenleginél jobb inteles konfigot, amiben az alaplap olyan időtállő, mint most az FM2+ tűnik, azt is megköszönöm. de abba kell új hűtő is.
-
válasz
ittakary #14763 üzenetére
köszi!
megkérdeztem a milyen procit vegyek topicban is, ott a 760K-t javasolták, és hogy mellé tartsam meg a dVGA-t. mert hogy alapon járatva a 760K+dVGA nem fogyaszt számottevően többet, mint az APU. nem tudom.
MOD: ja, mert nagyon sokat megy a gép, egész nap szövegszerkesztek rajta, de játszani elég ritkán veszem elő.
úgy terveztem, hogy az alaplap 20k körül lesz, a processzor meg ami belefér, de kb. 50k körül jó lenne megállni. a 760K újan 18-19k, ez eléggé tetszik. alaplapot biztosan cserélek, és igazából azért kellene egy FM2 processzor abba.
-
sziasztok!
remélem, nem fárasztó kérdés, de azt szeretném tudni, melyik most a legjobb ár/érték arányú FM2-es proci. egy Asus 88X vagy XM lapba szánnám, még nincs eldöntve. ahogy látjátok, most egy X4-es Phenommá varázsolt procit hajtok, játékok alatt 3300 körül. ennél erősebbet szeretnék mindenképp, de teljesen általános felhasználásra. munka, játék, zene, net.
létezik már olyan APU, amivel fullHD-ban alap beállításokon ki tudnám váltani játék közben a VGA-mat? mert akkor talán azt is leépíteném egyelőre. mondjuk ezt még nem döntöttem el, de az biztos, hogy mostanában hetente egyszer, ha játszom egy kicsit.
minden tapasztalatot, segítő választ nagyon megköszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest