- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
de ha kb. 50-ből mutatsz egy a jelenleginél jobb inteles konfigot, amiben az alaplap olyan időtállő, mint most az FM2+ tűnik, azt is megköszönöm. de abba kell új hűtő is.
-
Malachi
veterán
válasz
ittakary #14763 üzenetére
köszi!
megkérdeztem a milyen procit vegyek topicban is, ott a 760K-t javasolták, és hogy mellé tartsam meg a dVGA-t. mert hogy alapon járatva a 760K+dVGA nem fogyaszt számottevően többet, mint az APU. nem tudom.
MOD: ja, mert nagyon sokat megy a gép, egész nap szövegszerkesztek rajta, de játszani elég ritkán veszem elő.
úgy terveztem, hogy az alaplap 20k körül lesz, a processzor meg ami belefér, de kb. 50k körül jó lenne megállni. a 760K újan 18-19k, ez eléggé tetszik. alaplapot biztosan cserélek, és igazából azért kellene egy FM2 processzor abba.
-
Malachi
veterán
sziasztok!
remélem, nem fárasztó kérdés, de azt szeretném tudni, melyik most a legjobb ár/érték arányú FM2-es proci. egy Asus 88X vagy XM lapba szánnám, még nincs eldöntve. ahogy látjátok, most egy X4-es Phenommá varázsolt procit hajtok, játékok alatt 3300 körül. ennél erősebbet szeretnék mindenképp, de teljesen általános felhasználásra. munka, játék, zene, net.
létezik már olyan APU, amivel fullHD-ban alap beállításokon ki tudnám váltani játék közben a VGA-mat? mert akkor talán azt is leépíteném egyelőre. mondjuk ezt még nem döntöttem el, de az biztos, hogy mostanában hetente egyszer, ha játszom egy kicsit.
minden tapasztalatot, segítő választ nagyon megköszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest