- Ulefone Armor 23 Ultra - tudás is van a páncél mögött
- iPhone topik
- Apple Watch
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki_92
aktív tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #14339 üzenetére
Értem, én is úgy tudtam, hogy hivatalosan csak 1866 mhz, de jó lenne biztosat tudni, hogy a 2400 is megy-e, mert ha nem, akkor olcsóbbal is beérem.
És az alaplap amúgy számít ilyen téren?
-
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az A10-5700 mellé érdemes-e 2400 mhz-es ramot venni? Kezeli egyáltalán a 2400mhz-t?
-
csiki_92
aktív tag
válasz
BlueAthlon #4141 üzenetére
Köszönöm, hogy a kérdésre koncentráltál
A VTX3D 7770 X-Edition hűtésével nincs gond? Olvastam, hogy leterhelve 75-80 fokos. -
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Egy A10-5700-as processzorhoz szeretnék videókártyát venni, és az lenne a kérdésem, hogy a HD7770-ből megéri-e +3-4 ezer forintért a GHZ Edition-t venni? (Alaplap: ASRock FM2A75M-DGS, táp: 500w)
-
csiki_92
aktív tag
válasz
atti_2010 #3887 üzenetére
igen ez mind szép és jó is, volt párszor, amikor így csináltam, olyankor a catalyst-ban látható is a dual graphics menüpont, de amint bekapcsolom, elszürkül ez a funkció, majd később teljesen el is tűnik. és ugyanezt csinálja windows újratelepítés után is
lehetséges, hogy az alaplapban van vmi hiba?
-
csiki_92
aktív tag
válasz
atti_2010 #3875 üzenetére
van egy olyan funkció is a biosomban, hogyha dual graphics-ra alkalmas vga van behelyezve, akkor ezt felismeri, és az északi hídon belül megjelenik egy olyan funkció, hogy dual graphics, és ott 3 lehetőség van:1. enabled 2. auto 3. disabled...ezzel esetleg nem lehet még variálni?
-
-
csiki_92
aktív tag
válasz
LordVader80 #3862 üzenetére
több drivert is próbáltam, windows újratelepítést is, és mindig ugyanazt csinálja :/
-
-
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Dual Graphics konfigot, Egy AMD A10-5700, Sapphire HD6670 1GB Gddr5, és egy ASRock FM2A75M-DGS összeállításban. De akárhogy próbálom, nem működik rendesen a Dual Graphics. Kb 5 órát próbálkoztam, és nem megy normálisan. Ha a BIOSban PCI Expressz-t állítok be, akkor megjelenik a Vision Engine-ben a Dual Graphics, be is kapcsol szépen, de játékok alatt kevesebb FPS-t ad, mint a HD6670 önmagában, viszont ha Onboardra van állítva, akkor meg sem jelenik a Dual Graphics, holott sok helyen utánanéztem, elvileg azon kell lennie. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném, mert már kezdek megőrülni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Zelda Játékok
- Ulefone Armor 23 Ultra - tudás is van a páncél mögött
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest