- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki_92
aktív tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #14339 üzenetére
Értem, én is úgy tudtam, hogy hivatalosan csak 1866 mhz, de jó lenne biztosat tudni, hogy a 2400 is megy-e, mert ha nem, akkor olcsóbbal is beérem.
És az alaplap amúgy számít ilyen téren?
-
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az A10-5700 mellé érdemes-e 2400 mhz-es ramot venni? Kezeli egyáltalán a 2400mhz-t?
-
csiki_92
aktív tag
válasz
BlueAthlon #4141 üzenetére
Köszönöm, hogy a kérdésre koncentráltál
A VTX3D 7770 X-Edition hűtésével nincs gond? Olvastam, hogy leterhelve 75-80 fokos. -
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Egy A10-5700-as processzorhoz szeretnék videókártyát venni, és az lenne a kérdésem, hogy a HD7770-ből megéri-e +3-4 ezer forintért a GHZ Edition-t venni? (Alaplap: ASRock FM2A75M-DGS, táp: 500w)
-
csiki_92
aktív tag
válasz
atti_2010 #3887 üzenetére
igen ez mind szép és jó is, volt párszor, amikor így csináltam, olyankor a catalyst-ban látható is a dual graphics menüpont, de amint bekapcsolom, elszürkül ez a funkció, majd később teljesen el is tűnik. és ugyanezt csinálja windows újratelepítés után is
lehetséges, hogy az alaplapban van vmi hiba?
-
csiki_92
aktív tag
válasz
atti_2010 #3875 üzenetére
van egy olyan funkció is a biosomban, hogyha dual graphics-ra alkalmas vga van behelyezve, akkor ezt felismeri, és az északi hídon belül megjelenik egy olyan funkció, hogy dual graphics, és ott 3 lehetőség van:1. enabled 2. auto 3. disabled...ezzel esetleg nem lehet még variálni?
-
-
csiki_92
aktív tag
válasz
LordVader80 #3862 üzenetére
több drivert is próbáltam, windows újratelepítést is, és mindig ugyanazt csinálja :/
-
-
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Dual Graphics konfigot, Egy AMD A10-5700, Sapphire HD6670 1GB Gddr5, és egy ASRock FM2A75M-DGS összeállításban. De akárhogy próbálom, nem működik rendesen a Dual Graphics. Kb 5 órát próbálkoztam, és nem megy normálisan. Ha a BIOSban PCI Expressz-t állítok be, akkor megjelenik a Vision Engine-ben a Dual Graphics, be is kapcsol szépen, de játékok alatt kevesebb FPS-t ad, mint a HD6670 önmagában, viszont ha Onboardra van állítva, akkor meg sem jelenik a Dual Graphics, holott sok helyen utánanéztem, elvileg azon kell lennie. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném, mert már kezdek megőrülni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Robogó, kismotor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest