- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanfany65
tag
válasz
konci79 #11603 üzenetére
Csak saját tapasztalat,igaz nekem csak a proci hömérséklete van meg(AMD Athlon II X4 750K) ezzel a hütövel(Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 ) Idle:32c fok max terhelés allatt pedig 45c fok!Ráadásul még alul is van feszelve! 3.8 gigán megy 1.285 v-ton én is azt a progit használom amit te,kb 22c fokos szobában egy relative jó hűtésű házban!!Nem kételkedem de fura ,hogy igp-vel még hüvösebb is!! Igaz kis felbontáson tolod,de nem tudom ez mennyire befolyásolo tényezö!Azért kiváncsi lennék mit tol egy Prime65+ Furmark párossal!
-
fanfany65
tag
válasz
Gézengúz #8653 üzenetére
Igen tudja az energiatakarékossági funkciókat!! Amugy kb 65w a fogyasztása teljes terhelésel!A mostani bállitásal amivel használom alulfeszelve(1,28v) 3500mhz-en kevesebbet is kajál és nem is melegszik!Viszont érdrmes venni hozzá proci hütöt, mert a gyári elég hangos terhelve állitolag,ha meg húzni is akarod akkor mindenképp ajánlatos!Ezzel a beállitásal egy 7770 kártyát hajt,atomstabil játékok alatt is!Szerintem 24 órás használatra is teljesen jó!! Az Asus lap jó választás nem irnak a topikban rosszakat róla,de ha van itt valakinek biztos megosztja a tapasztalatait!!
-
fanfany65
tag
válasz
Gézengúz #8617 üzenetére
Elméletileg igen nagy az esély hiszen "k" jelzésű prociról van szó!!
A topikban vannak páran aki az APU-s verziót is sikeresen tuningolták még picit magasabb óra jelen is!!
Viszont érdemes oda figyelni a Bios turkálás és buherálás közben, mert elképzelhetö hogy a hardver(föleg alaplap)áldozatul esik az oktalan tuningnak! Ugy ,hogy csak óvatosan!! -
fanfany65
tag
Megjelent végre egy teszt Richland APU
-
fanfany65
tag
válasz
atti_2010 #8271 üzenetére
Ha jobban megnézed az a maximumot mutatja csak ,hogy mennyire lehetne húzni!!
Ahogy látom 4000 Mhz megy!
Szerintem az a baj hogy a Turbo core be van kapcsolva, ha tuningolni akar azt ki kell kapcsolni mert tul sok voltot ad a cpu-nak!De ez csak az én véleményem mert nekem is hasonlo lapom van!Bocsi már válaszoltál mire én irtam!!
-
fanfany65
tag
válasz
atti_2010 #8018 üzenetére
Igen elméletileg igazad van!!Viszont az Asrock lapom egyetlen negativuma eddig,hogy nem lehet vissza tenni a régi biost!Próbáltam pendrive-ról windows alól is de egyik sem müködött!! Lehet ,hogy egyedi probléma de ez van!!Ebböl a szempontból biztosan jobbak a Gigabyte lapok!!
-
fanfany65
tag
Rendben, ha ti mondjátok!!
-
fanfany65
tag
válasz
solfilo #7743 üzenetére
Igen ezt szépen levezetted nekem köszi!!
Csak az a baj ,hogy szerintem az igp-t kifelejtetted a plusz órajel ebből adódik!
Én úgy tudom a procival együtt az igp-t is húzod ha órajelet emelsz!!
De ha tévednék elnézést annyira nem értek hozzá!!
Viszont itt a topikban elég sok nálam nagyobb tudású ember van majd valaki biztosan leirja mi az igazság!! -
fanfany65
tag
válasz
solfilo #7740 üzenetére
Bocs de egy fikarcnyival sem gyorsabb! A 750k ugyan az a proci igp nélkül,már töbször elhangzott itt!!
Különben meg nem tartom véteknek egy A10 5800k mellé dvga-t venni,föleg ha nem volt megelégedve a teljesitményével!Bár ki tévedhet egy hardver vásárlása során nem lehet mindenki guru a témában!!
Bocsi nem akartam megbántani senkit!! -
fanfany65
tag
válasz
atti_2010 #7067 üzenetére
Végül is letöröltem mert nem szeretnék vitázni senkivel ,de az igaz ,hogy voltak gondok a gyártó lapjaival viszont a hibáin kivül biztos ,hogy a felhasználókon is sok múlik mert ha nem tud tuningolni ne tegye kérjen tanácsot és fogadja meg mert ezen is sok múlik!Ha valaki tudás vagy csöpnyi angol tudás nélkül belefog egy Bios átrendezésbe abból túl sok jó nem származik gondolom ebben egyet értünk!!
-
fanfany65
tag
Asrock FM2A85X EXTREME4-M ilyen lapom van és 1.0 bios van fent azt hiszem!
Ha nem muszály nem frissiteném a biost mert amugy minden flottul megy' -
fanfany65
tag
Hello!
Én is ma raktam össze gépemet,minden müködik rendesen,de a CPU höfoknak marhaságot ir ki a gép!!
milyen progival lehet reális eredményt kapni!Elöre is köszi!!
Különben egy X4 750K és egy Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 hüti!! -
fanfany65
tag
Esetleg az Argus Monitor nevü progit próbáljátok meg!Több állítási lehetőség van honnan olvassa ki az adatokat!
-
fanfany65
tag
Segitséget szeretnék kérni ram ügyben!!
Asrock FM2A75 PRO4
Asrock FM2A85X EXTREME4
Erröl a két lapról lenne szó a kettö közül kellene választanom!! Arra lennék kiváncsi ,hogy a két ram közül melyikel menének a lapok stabilan!Valamelyik topikban olvastam ,hogy ezekkel igen stabilak,de az istenek nem találom hol!!Erösitsétek meg ha igen elöre is köszönöm!!Vagy ha tudtok másikat irjátok meg!
CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT
Patriot 2x4GB DDR3 1866MHz PV38G186C9K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest