- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
válasz
MZperX75 #5274 üzenetére
Hát 7770 helyett inkább maradok a 6850-emnél. De másik topicba is megmondták a frankót, hogy a lucid úgy ahogy van szar. Sztem veszek egy i53770-et+7850-70-et, azt lesz teljesítmény is, fogyasztás csökkenés is. Majd ha lesz jobb procija az AMDnek, akkor visszapártolok, addig meg jó lesz ez bőven.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Hisztogram #5259 üzenetére
És ez mitől instabil?
-
Taragas
aktív tag
válasz
rendesadam #5254 üzenetére
De enm érted, ha nem játszok akkor az igp megy, tehát lekapcsol a diszkrét teljesen, meg ha nem játszok, csak régebbi gamekkel, oda is elég az igp, de ha meg kell az erő, akkor meg kell a 7850. Senki nem érti mit akarok? Az e közötti váltást a virtu oldaná meg.
-
Taragas
aktív tag
Nos, a kövi a problemám: Átakarom alakítani a gépem, de igazából nem teljesen HTPC-t akarok, mert szeretek rajta játszani, és azért sztem, ha full közeli, vagy legalább gyors a játék. Az a baj, hogy nekem a trintity dual graphicsos megoldás kevés, de van a legtöbb alaplapon virtu(lucyd) is már. Arra én már megkaptam a választ, hogy egy 5800k kihajt egy 7850et(esetleg majd egy 6800k richland egy 7870-et, vagy 8850-et).
A; Szóval a kérdéseim a következők:
1, Virtuval járható e ez az út? Mármint lekapcsolja a virtu rendesen a 7850-et, ha nincs terhelés?
2, Meg hova kell dugni majd a kábelt, az alaplapra, vagy a VGAba?
3, Ha az alaplapra dugom, akkor mennyi a veszteség teljesítményben, ha meg a VGAba, akkor le kapcsolja e 3w-ra a kártyát, ami az AMD kártyák sajátossága( ha az alaplapra dugom akkor is)?B; A másik meg ami problémám van, az a memória:
1; Mire érdemes most pénzt adni?
2; Elviekbe a richland tudni fogja a 2133-at is, de érdemes e olyan ramra beruházni(ez kb egy 8 gigás kitnél 5-6k plusz, amit nem sajnálok rá, ha van értelme)?Válaszokat előre is köszi!
-
Taragas
aktív tag
Srácok gondolkozom egy 7850 és 5800k(esetleg később 6800k) megvételén. használ valaki ilyen combot virtus alaplappal? Jól meghajtja ez a proci ezt a kártyát? És virtuval mennyi a veszteség kb? Dual graphics nem jön be, meg nem akarok i5 vagy 8350-et venni, de érdekel ez a gpus lekapcsolás főleg hogy idlebe 3-5w-ot fogyasztanak már a 7770-es kártáyk, és az AMD terméke, procija innovatívabb is, és nem gyengébb egy i3nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest