- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxmanus
tag
válasz
timarsandor #1206 üzenetére
Köszönöm a tippeket,átgondolom!
üdv.
-
törölt tag
válasz
timarsandor #1152 üzenetére
Érdekes hogy csak 40 watt IDLE, az én 5700-ason 65 wattot jelez, lehet hogy ez az IDLE fogyi Neked alulfeszelés miatt jött ki?
(#1164) maxmanus: Merevlemezeknél teljesen mind1, hogy SATA2 vagy SATA3. Ez csak a csatoló elméletileg lehetséges maximális átviteli sebességét írja elő. A merevlemezek 150MB/sec-nél fizikailag nem gyorsabbak, tehát a SATA2 szabvány végét sem érik el (300MB/sec).
A SATA3-as (600MB/sec) merevlemez jelenleg parasztvakítás. SSD-nél, ott már van értelme.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
timarsandor #827 üzenetére
Nekem a gigabyte-al az a bajom csak, hogy a BIOS-frissítéseket sajna lesz*rják, mármint FM1 vonalon legalábbis. Gondoltam fordulok az Asus felé, vagy az MSI felé, Brazos esetében az MSI vel nagyon jók voltak a tapasztalataim. Csak ITX-es FM2 lap nincs még csak Asrock. Van már infó, hogy a többi lap mikor jön?
-
Vartanus
őstag
válasz
timarsandor #793 üzenetére
Szia!
2 modullal neked hogy megy a porci mikre használod,csak mert én is A10-est vennék és érdekel egy felhasználó kollega véleménye én főleg mp3 to mpt4 konvertekre használnám,meg te milyen ramokat használsz?
köszi előre is
-
Chp
őstag
válasz
timarsandor #793 üzenetére
Köszönöm szépen! Igazából csak abban reménykedem, hogy nem kapok vagy 15-20 képkockával kevesebbet játék alatt!
-
timarsandor
csendes tag
válasz
timarsandor #784 üzenetére
Megnéztem, a Giga lapom nem veszi vissza a a köztes P-state-ekben a feszkót, mert CnQ nélkül is annyi volt a fogyasztásmérőn, mint CnQ-val nyugiban...
-
mickemoto
őstag
válasz
timarsandor #710 üzenetére
Milyen lapok tudják az UEFI-t? ,én egy Asrock FM2A55M-DGS-t néztem ki.
Nem gond a kis teljesítmény, 1366x768 felbontásra kell. -
Tombi
őstag
válasz
timarsandor #582 üzenetére
Apudnak összeraktad az Apus konfigot , szép
-
margithid
veterán
válasz
timarsandor #589 üzenetére
Na akkor lehet ezt választom, amúgy mennyi a max tdp?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
timarsandor #582 üzenetére
Használd az Easy tune 6 szoftvert az alaplaptól, ugyan tuningolni szoftverből én nem szoktam de a hőmérsékletet jól mutatja.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
timarsandor #580 üzenetére
Nem fordultak de az Aida nem jól mutatja a hőfokot, viszont a Bios már igen, látom 1 kanalison használod a ramot úgy nagyon levágja az IGP teljesítményét.
-
Patice
nagyúr
válasz
timarsandor #570 üzenetére
Nálad a táp a ludas, sajna csere, vagy ha garis, akkor gari. Inkább FSP Hexa 400-ast vegyél.
Asus A85-ös lapom van A4-5300-as procival. A proci hőmérsékletet csak az Asus saját Utility-jével tudtam normálisan kiolvastatni. Minden más hasonló program hibásan jelzi ki (pl. -2 fok, vagy folyamatosan csökkenőt ír 10 fokról indulva, meg hasonlók
).
Én nem fogom föl gondnak. Túl új még az egész lap + a chipkészlet, hogy a régebbi programok támogassák.
-
x_o_n
veterán
válasz
timarsandor #570 üzenetére
ilyet nekem is volt anno ugyanennél a gigabyte tápnál,nem is igazán egy ajánlott táp kategória.
pld nekem egy konfigomat rendszeresen lekapcsolta a 460 as táp,nem birta el mig egy 400w chieftec beszerelése után nem volt gond..
a hőmérséklet bug másnak is volt 85 ös lapnál,egyenlőre az asus lapok kiforottabbak fm1,fm2 platformnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vírusirtó topic
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest