Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Vartanus
üzenetére
Csak nyugodtan nincs a véleményekkel ötletekkel semmi bajom

Jó amit írsz nincs vele gond , de amivel én játszok "aktívan" vagy szebben mondva aminek el kell futnia fhd-ban : rfactor,AoE2,Bg, és társai . Ezek mind régi játékok viszont az rfactor multiban tudja kajálni a gépet.
Illetve a hang. Nekem a mostani sajnos nem éppen egy halk gép köszönhetően a VGA gyári vacak hűtőjének 60% egy sugárhajtómű elbújhat mellette
ki akarom próbálni milyen a csendes gép ha ez +5-10 k egyszer belefér. Másik asszony fogja többnyire használni ő még érzékenyebb a hangra , azért szeretnék minél kevesebb ventilátort a gépbe.Ram 4 gb ~ 12-14 k nincs pénzben a duplája a 8 gb ram.De tény ,hogy bőven elég lenne a 4 is így lehet ezen "spórolok" kicsit.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Vartanus
üzenetére
Ugyanilyen konfigom van csak nekem Kingston 2x2 giga Kitben és hasítunk az információs szupersztrádán s még jócskán játszani is enged.
Nem tudom hogy neten és filmen kívül mit akar még a kollega, de ezekre bőven elég Win7 alatt a 2x2 giga is. És akkor még több dodo megmarad, abból akár már egy társvideokarit is találhat magának inkább s lenne neki Dualban az is.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Eladó Ryzen 3 3300X + ID-Cooling DK-03
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi