- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Vartanus #9791 üzenetére
Csak nyugodtan nincs a véleményekkel ötletekkel semmi bajom
Jó amit írsz nincs vele gond , de amivel én játszok "aktívan" vagy szebben mondva aminek el kell futnia fhd-ban : rfactor,AoE2,Bg, és társai . Ezek mind régi játékok viszont az rfactor multiban tudja kajálni a gépet.
Illetve a hang. Nekem a mostani sajnos nem éppen egy halk gép köszönhetően a VGA gyári vacak hűtőjének 60% egy sugárhajtómű elbújhat melletteki akarom próbálni milyen a csendes gép ha ez +5-10 k egyszer belefér. Másik asszony fogja többnyire használni ő még érzékenyebb a hangra , azért szeretnék minél kevesebb ventilátort a gépbe.
Ram 4 gb ~ 12-14 k nincs pénzben a duplája a 8 gb ram.De tény ,hogy bőven elég lenne a 4 is így lehet ezen "spórolok" kicsit.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Vartanus #9791 üzenetére
Ugyanilyen konfigom van csak nekem Kingston 2x2 giga Kitben és hasítunk az információs szupersztrádán s még jócskán játszani is enged.
Nem tudom hogy neten és filmen kívül mit akar még a kollega, de ezekre bőven elég Win7 alatt a 2x2 giga is. És akkor még több dodo megmarad, abból akár már egy társvideokarit is találhat magának inkább s lenne neki Dualban az is.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Blabok nyakrögzítő M méret
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest