- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
addikt
válasz
martonx #9839 üzenetére
Mert nagyon nagy százalékban arra lesz használva a gép , ez egy tény nem körítés.
c2d példa van ,hogy lásd elszarakodok a dolgokkal mert érdekel, szeretem.
Egyik általam kinézett elem sem a legdrágább csak megpróbálom a legolcsóbb elemeket elkerülni hátha jobban fogja bírni hosszútávon. -
IreN!CuS
addikt
válasz
martonx #9836 üzenetére
Vicces amit írsz.
1 : szeretek pöcsölni a BIOS-ban kipróbálni mi merre hogyan. Ez az indok már önmagában elég nekem .
2 : Az adatlapomon lévő gép 2007-es , szerinted mennyit hozott 2.66 helyet a 3.6 nem 10 százalékot segítek , de menne 3.8 körül is de nem teljesen okés már a dolog ott . Vga-n is volt egy időben játékok alatt tuning -elég sok otthonról megtudom mondani -de arra már nem emlékszem fejből , de nem! 10 százalékot hozott fpsben
3 Mivel ez is min. 3-4 évre lesz nem fogom a legolcsóbb dolgokat megvenni , inkább veszek egy fokkal -jobb esetben- minőségibb alkatrészeket.Anno ha hallgattam volna a srácokra biztos 800-as ramokat vettem volna és járattam volna 1000+ on , biztos élne még maiÚgyhogy igen megértettem neked jó mindenből a kisebb/gyengébb meg jó úgy ahogy van , másnak is biztos tök jó nekem nem és mivel én veszem az én dolgom ennyi
(#9838) martonx Már a legelején ott volt a halkság téma.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Vartanus #9791 üzenetére
Csak nyugodtan nincs a véleményekkel ötletekkel semmi bajom
Jó amit írsz nincs vele gond , de amivel én játszok "aktívan" vagy szebben mondva aminek el kell futnia fhd-ban : rfactor,AoE2,Bg, és társai . Ezek mind régi játékok viszont az rfactor multiban tudja kajálni a gépet.
Illetve a hang. Nekem a mostani sajnos nem éppen egy halk gép köszönhetően a VGA gyári vacak hűtőjének 60% egy sugárhajtómű elbújhat melletteki akarom próbálni milyen a csendes gép ha ez +5-10 k egyszer belefér. Másik asszony fogja többnyire használni ő még érzékenyebb a hangra , azért szeretnék minél kevesebb ventilátort a gépbe.
Ram 4 gb ~ 12-14 k nincs pénzben a duplája a 8 gb ram.De tény ,hogy bőven elég lenne a 4 is így lehet ezen "spórolok" kicsit.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Rypejakten #9781 üzenetére
Mindig is kiakartam próbálni egy passzív hűtésű cpu-t, minél kevesebb hanggenerátorral a házban(Még ezt a 3 hűtőt is sokkalom amit írtam ( elől , hátul felül).De ha azt mondjátok nem lehet hát nem nem fogom erőltetni.
Igen jól számoltad ~100k lenne , mivel játék ritkán menne rajta feleslegesnek érzem a dVGA-t , illetve azon plusz egy ventilátor zörög
Illetve régóta mozgat egy ilyen APU szóval "hobbizás" is egyben(Csak nem én használnám 0/24ben de annyi baj legyen).
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Rypejakten #9777 üzenetére
Első hsz. amit ide írtam , részlet belőle
"Passzívan menne a 14-es hűtő házhűtőként szolgálna tovább." Ebből te azt szűrted le ,hogy full passzív hűtést szeretnék?Ha igen akkor baj van.Ha nem akkor miért csodálkozol a 3 hűtőn?
Szerintem is , mert csak trollkodsz.
atti_2010 : lehet jobb a lap csak nem szeretnék ATX méretett.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Rypejakten #9772 üzenetére
Túlmisztifikál hűtésről annyit ,hogy hátul 12 felül 14 elől 12 , ezek mellett próbálom lehűteni majd a procit passzívan.
És nem azért jöttem ide ,hogy a hűtésről csacsogjak veled hanem a felsorol alkatrészekről , összeillenek kell-e tudnom valamit pluszba ilyesmi.(lap+ram+cpu)atti_2010 Hát ez érdekes , akkor naiv ötlet volt a passzív hűtés kár érte.De köszi az infót.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Rypejakten #9769 üzenetére
Mozgatni a levegőt a többi alkatrész végett hdd,ssd,ram . Nem full passzív gépet szeretnék csak minél kevesebb forgó alkatrészt
atti_2010 : Nem, mindent húznék amit lehet(CPU,Ram,IGP) A 121 W-ot alapra írták 169 volt tuningolva a PH tesztben.
Rypejakten Ami pörög 2k-n igaz?Hagyjuk szerintem
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Rypejakten #9765 üzenetére
Macho ipon-ban már nincs , mintha kifutott volna már az a cooler.Két 14-essel lenne megtámogatva.
A ram 26 k 21-22 körül lenne CL9 1866 akkor már 5 k nem oszt-szoroz.De hahó felmentek az ram árak sajnosSzerk.: Elnéztem ,bocs van még Macho 12k-ért , viszont a 14-es jobb lenne házhűtőnek
atti_2010 : PH tesztben IGP-val full load alatt kajált a teljesen rendszer 121 W-t . Azt egy "kilós" borda elviszi szerintem.
-
IreN!CuS
addikt
Üdv,
Netezős,filmezős gép. Néha napján kis játék főleg régebbi játékokkal.Tuning az íze kedvéért lenne.
AMD A10-6800K 4.10GHz FM2 BOX
ASUS F2A85-M PRO
CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 2133MHz CL9 KIT
THERMALRIGHT TRUE Spirit 140Passzívan menne a 14-es hűtő házhűtőként szolgálna tovább.
Megfelelő dolgokat raktam össze?
-
IreN!CuS
addikt
Elsőre én is furcsálltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Formula-1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin's Creed Odyssey
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged