Új hozzászólás Aktív témák
-
attiLANte
tag
válasz
atti_2010 #7606 üzenetére
Nem vagyok a barátod (így nem is nagyon leszek, de csak túlélem valahogy)...
"egy hiteles Internetes oldalt akarsz megcáfolni egy általad hitt vagy elhitt zombi gondolattal."
Nem én vagyok, aki agymosottként hirdeti az igét - csak próbálom cáfolni a téves következtetéseket. Mert ugye az egész fórumnak az a célja, hogy lehetőleg naprakész és hiteles információkkal lássuk el egymást, illetve az érdeklődőket.
Ami pedig a hiteles tesztedet illeti, pont egy másik, hasonlóan hiteles teszt cáfolja (vagy Oliverda neve már nem elég garancia neked?) - magad is láthattad volna, már ha vetted volna a fáradságot, és megnyitod a linkeket...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- CNC topik
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest