Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
üzenetére
Köszi a részletes leírást.
Gondolom a sata és tápkábelt is rá kell csatlakoztatni frissítés közben. Jumper-t nem volt a vinyóhoz és a jumper állások sincsenek ráírva. Gondolom jumperelés nélkül alapból masteren van?Az a vicc, hogy anno 3 éve mikor megvettem a vinyót, még olvastam is róla, hogy driver gondok vannak a samu f3-akkal, de mivel nem volt gondom a régi gépen, így nem is foglalkoztam vele. Most meg erre nem is gondoltam volna. Egyébként nekem is elkezdett egyszer kattogni.
Milyen érdekes, hogy egy szoftveres gond képes olyan tüneteket produkálni, mintha rossz lenne hardveresen és aztán a hdd sentinel is hardveres problémának érzékeli. És innentől félrevezet mindenkit és jön a gyanakvás a tápra, alaplapra, minden másra...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Rendszergazda topic
- OLED TV topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Xeon E-2146G / Beszámítás OK!
- Eladó i7 7700
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő