- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pp193474
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,vagy legalább valami infót,hogy "mé" nem megy a gépem Hybrid CrossFireX™-ben vagy más néven Dual Graphics módban.
Mikor minden feltétel adott elméletileg.A legújabb bios van az alaploapon,a legújabb Ati driverek vannak feltelpítve.A biosban nincs külön IGP funkcio viszont a memóriát auto-rol átálítottam 1GB-ra a,pci-express az elsődleges és engedéjezve van Dual graphics.A videokártyáról megy a monitor.Ahogy a dokumentációba le van írva a beállítás.
Windowsban ujratelepítettem a drivereket.De a Crystalist Controll centerben, nem jelenik meg az opció hogy engedéjjezni tudnám a crossfiret,vagy a Dual Graphics módot sehol sem találom.
Mind a két videokórtyát (HD8570D és HD6670) frankón felismeri a rendszer,önállóan szuperül működnek.Az eszközkezelőben megvan a két videokártya de csak külön-külön hasznáhatóak.
De miért nem tudom crossfireben összekapcsolni őket? mikor elméletileg minden adott a dolgohoz....
Pedig direkt ez miatt "építettem" ezt a rendszert...hogy majd később dobok bele egy GPU-t és kicsit jobb lesz....
A konfig a következő:
Adott egy AMD A8 6600K Blackbox Edition, egy ASRock FM2A85X Extreme4 alaplap és egy Sapphire Radeon HD6670 1GB 128bit DDR5 PCI-E
Windows 7 ultimate Sp1 64Bit rendszerenElméletben menniük kéne...gyakorlatban viszont mégsem megy ...mi lehet az oka???
Elszomorító hogy időt,energiát és pénzt beleölve sem működik....
Kérem segítsen valaki aki találkozott a problémával..köszönet és kellemes ünnepeket.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest