- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Borokafa #14124 üzenetére
+1 oda
Ezt a topikot, meg a megjelent mostani írás topikját nézve, mindenki azon motorozik és vitatkozik, hogy milyen lesz játékban. Őszintén én teszek rá egy nagyadag kását. Itt tényleg mindenki csak játékra használja? Nézzük meg már más erényeit is programokban! mert az vitathatatlan az intelel szemben.
Nálam eddig is bizonyított még cad progikban is és még sorolhatnám a többit is. Nagyon remélem a lista még bővül is. Nekem ez a 10-15% megfelel nem is vártam többet, majd a carrizotól de attól sem várok sokat. A csalódás legalább kizárva. Lepjenek meg az sokkal jobb
De nem is veszek majd csak akkor ha 30k-35k lesz az ára, ennyit vagyok hajlandó érte adni.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest