- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Dany007 #12585 üzenetére
Lehet vicces de azert, mert nincs szuksegem màr erre az erore, mostanaban csak neha van jatek, de inkabb netezés. Ehhez eleg lenne az apu is, es szimpi azert ez a vonal, raadasul ugy tudnek cserelni, h marad meg penzem is a biznisz utan. Ha meg eleg az igp akkor eladom a 7850-et is.. Ja es megegy banàlis ok, mert a jelen konfigommal "serceg" az FX proci a lapommal, ha mozgatom az egeret. Irtak ra h mi lehet, de ez nem a tàp miatt es nem a C6 state miatt van, azt is probaltam. Es ugyanez a tappal (corsair vx450) es lappal a phenom2 nem csinalta, a haver richland konfigjat is meghajtottam a tapommal es az se csinalta.. Es nem egyedi hiba sztem, mas is irta ezt.
Intel meg tudom h jo, de az elvek embere vagyok, es nincs szuksegem nagyobb erore, csak egy olcso apu konfigra igy inkabb maradok az amdnel..
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest